ATAImages/ZIPA foto

Posle pune tri godine mnogobrojna publika u Australiji ponovo je u prilici da uživa u koncertima velikih muzičkih zvezda iz Srbije.

Kako i dolikuje, uživo na Petom kontinentu prvo će nastupati jedno od najvećih imena domaće pop i folk muzike Saša Matić, koji dugo čekanu turneju počinje večeras u Adelajdu.

Jedan od omiljenih srpskih pevača doputovao je početkom sedmice u Australiju, u pratnji benda i specijalne gošće Dunje Vujadinović, svestrane pevačice koja je nastupala na muzičkom šou programu “Nikad nije jasno“.

Odmah po dolasku u Melburn, Saša Matić i njegova družina zaputili su se ka Adelajdu, gde ih s nestrpljenjem čeka veliki broj ljubitelja dobre muzike i kvalitetnog provoda.

Iako je karata za koncerte sve manje u svim gradovima u kojima će pevati Saša Matić, verna publika ne odustaje.

Uobičajeno pitanje, “Jel ideš na koncert?“, gotovo po pravilu je praćeno odgovorom: “Naravno, ovakav spektakl se ne propušta!“

Pošto su sve ulaznice za događaj u Adelajdu bile još ranije rasprodate, organizatori su se odlučili da promene mesto održavanja koncerta, kako bi veći broj ljudi imao priliku da prisustvuje.

Ovaj muzički spektakl će umesto u Atlantisu biti održan večeras od 21.30 u jednom od najvećih i najpoznatijih noćnih klubova u Adelajdu, Black Bull u Ulici Hindli.

Promena lokacija zbog interesovanja publike nije neobična kada su u pitanju turneje Saše Matića, koji naročito u Srbiji i regionu puni arene, dvorane i gradske trgove, ali istovremeno i srca svojih obožavalaca.

U nizu uspešnih koncerata uoči dolaska u Australiju izdvajaju se oni koje je poznati pevač održao u Zagrebu pred 40.000 ljudi, kao i u Osijeku, Tuzli i drugim gradovima regiona.

Prethodno je Saša imao i izuzetno posećenu američku turneju.

Ono što je najvažnije za publiku u Australiji, u narednih osam dana slede koncerti velike zvezde u Adelajdu, Sidneju, Brizbejnu, Melburnu i Pertu.

Biće to prilika da svi zajedno sa Sašom Matićem proslave i dve decenije njegove uspešne karijere. Veliki jubilej je krajem 2021. krunisano novim albumom “Dva života“, uz koji je poslao i jasnu poruku svojoj publici širom sveta: “Ovo je na poklon vama!“

Posle tri godine bez posete pevačkih zvezda i bendova, bolji početak od turneje Saše Matića nije se mogao zamisliti. Mnogobrojni obožavaoci će ove noći pamtiti po provodu, emocijama i životnim pričama kroz pesme, onako iz duše, kako malo ko osim Saše Matića zna da uradi. “Idemo anđele“, “Nađi novu ljubav“, “Milo moje“ i desetine drugih hitova pevaće se iz hiljada grla širom Australije na spektaklu koji se ne propušta.

U jedno nema sumnje: Vredelo je čekati!

Raspored

Raspored koncerata Saše Matića:
* Subota, 19. novembar: Srpski centar Bonirig, Sidnej
* Nedelja, 20. novembar: Srpski centar Vilavong, Brizbejn
* Petak, 25. novembar: Trak Lounge Bar Toorak, Melburn
* Subota, 26. novembar: Srpski centar Madington, Pert

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here