Foto: MN Press
Matijas Lesor

Košarkaški klub Crvena zvezda polako kompletira tim za predstojeću sezonu, a upražnjeno mesto na poziciji centra mogao bi da popuni nekadašnji košarkaš Matijas Lesor. 

Prema pisanju Mozzart Sporta, francuski centar je veoma blizu dogovora sa Zvezdom, za koju je nastupao u sezoni 2017/18 i tada osvojio titulu prvaka Srbije.

Ovaj košarkaš je prošle sezone igrao za Monako, došao je u žižu javnosti kada se sukobio sa nekim iz ekipe Budućnosti tokom davanja intervjua, kada je čak “progrovorio” na srpskom jeziku i tako pokazao da nije zaboravio vreme provedeno u našoj zemlji.

U prvom mandatu u Beogradu, doduše, nije uspeo u potpunosti da zablista. Tada je imao 22 godine i publici je ostao u sećanju po promašaju u Podgorici, tako da će mu ovo biti popravni ispit pred navijačima crveno-belih.

Dobra stvar je što je Lesor već sarađivao sa Radonjićem u Bajernu i biće mu značajno lakše da se uklopi u tim. Napredovao je od odlaska iz Beograda, a sa Kneževima je prošle sezone osvojio trofej u Evrokupu. Bio je MVP pomenute serije protiv Budućnosti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here