Srbi u seksu iznad svetskog proseka!

0

Kondom prilikom seksulanih odnosa u Srbiji ne koristi čak 43,8 odsto ljubavnika
 

Prema rezultatima istraživanja, objavljenim danas, pred Dan zaljubljenih – 14. februar, stanovnici Istočne Evrope su uopšte najaktivniji kada je u pitanju vođenje ljubavi, sa 143 polna odnosa godišnje u proseku.

 

"Dureksovo" istraživanje je pokazalo da se čak 44,2 odsto ispitanika izjasnilo da seksualne odnose ima dva do četiri puta nedeljno, a da jednom nedeljno ljubav vodi skoro 20 odsto njih. Sa između pet i sedam odnosno nedeljno pohvalilo se čak 13,4 odsto ispitanika, a 17 odsto građana koji su učestvovali u anketi nije želelo da odgovori na postavljeno pitanje.

U anketi su učestvovali i žene i muškarci stari od 15 do 54 godine. Ispitanici su prosečno do sada imali 5,5 seksualnih partnera. Njih 29,5 odsto je reklo da je imalo do četiri partnera, a upola manje (15,8 odsto), da je do sada ljubav vodilo sa više od 10 partnera.

Seksualno aktivne građane Srbije prilikom nezaštićenih seksualnih odnosa najviše zabrinjava da bi mogli da obole od side. To je izjavilo čak 63,5 odsto ispitanih.

 

Na drugom mestu ih zabrinjava neželjena trudnoća (18,7 odsto), a potom (sa 16,8 odsto) druge polne bolesti.

Ipak, istraživanje pokazuje da kondom prilikom seksulanihg odnosa ne koristi čak 43,8 odsto učesnika ankete. Najveći procenat onih koji koriste kondome (81,80 odsto) pripada grupi između 15 i 25 godina starosti.

 

Od ostalih podataka, zanimljivo je da stanovnici Južne Amerike ljubav vode 138 puta godšinje u proseku, a stanovnici Zapadne Evrope 115 puta. Stanovnici Severne Amerike i Afrike imaju najmanje polnih odnosa – 86 godišnje.

Ipak, kod Afrikanaca seksulani čin traje najduže – 24 minuta. Vođenju ljubavi Istočnoevropljani posvete prosečno 17 minuta, dok građani Zapadne Evrope takvom užitku posvete minut više.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here