Švajcarski komičar Stefan Buser izvinio se zbog neprimerenog komentara koji je dao u jednom podkastu u kojem je kritikovao turnir “Adrija tur”, Srbiju, ali i prvog tenisera sveta Novaka Đokovića.

Naime, komiičar je u svom poslednjem izdanju SRF-3 podkasta “Odds Men”, tokom razgovora sa Mihaelom Švajcerom i Aronom Hercom, on je žestoko kritikovao organizaciju “Adrija tura”, za koju je istakao da je veliki fijasko. Takođe, dodao je i da je nekoliko tenisera kasnije bilo pozitivno na koronavirus, a među njima i Srbin Novak Đoković sa suprugom Jelenom.

Novak se javno izvinio zbog svega lošeg što je izazvao turnir u njegovoj organizaciji, ali to je na svoj ”komičan” način prokomentarisao Buser. Tako je uvredilo najpre Srbe u dijaspori koji su to imali priliku da čuju među prvima.

– Srbi visokog ranga obično se izvinjavaju samo u Hagu- rekao je Buser i tako najsramnijim napadaom na Novaka izazvao reakciju gledalaca.

Posle njegovog izlaganja, brzo je pokrenuta peticija da kako bi se Buser i njegova ekipa kaznili.

Posle svega, komičar je rešio da se ipak javno izvini.

– Naša kritika bila je usmerena protiv Novaka Đokovića i učesnika na njegovom Adrija turu, a ne generalno protiv Srba. Očigledno je da se nismo izrazili dovoljno jasno i zbog toga nam je žao.

– Kada sve pažljivo sagledamo, poenta da se “Srbi visokog ranga izvinjavaju samo u Hagu” je nedogovarajuća u vezi Novaka Đokovića, kom se divimo zbog njegovih sportskih dostignuća – poručio je Buser preko Instagrama.

On je takođe dodao mu nije nije bio cilj da uvredi bilo čija osećanja i poželeo je svima “mirno i opušteno leto” u ova “nervozna vremena”.

3 COMMENTS

    • Kome je danas u svetu stalo do istine.. samo lagarije I interesi vladaju već jako dugo.. a sto smo mi naivni i primamo se na majmunska posla nas je problem.. Srbi su hapsili jedni druge i slali kod Pilata.. jel to nešto poznato zvuči.. Hristos nije medju svima nama pa satanist deluju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here