Foto: Privatna arhiva
FUDBAL VIKORIJA Igraci Ficroj Siti Srbije u naletu na gol protivnika

Fudbalski savez Viktorije objavio je raspored takmičenja državnih liga za sezonu 2021. Klubovi srpske zajednice biće zastupljeni u prvoj (Ficroj Srbija), drugoj (Vestgejt Sinđelić) i četvrtoj ligi (Nobl Park Drina).

U grupi timova Prve državne lige u Viktoriji (grupa severo-zapad) fudbaleri Ficroj siti Srbije utakmicu prvog kola igraju u gostima protiv Kilor parka (nekadašnji tim Kilor Austrija), u subotu 20. marta u popodnevnom terminu od 15.00 časova, a predigra rezervnih timova dva sata ranije na terenu Kilor Park.

Fudbaleri Vestgejt Sinđelića će biti gosti u prvom kolu Druge državne lige Viktorije (grupa severo-zapad). Meč Hopers krosing – Sinđelić igra se u subotu 20. marta u večernjem terminu od 19.00 časova na terenu Grendž Rezerv u Hopers Krosingu. Predigra rezervnih timova je dva sata ranije na istom terenu.

Fudbaleri Nobl Park junajted Drine i ove sezone su u grupi timova Četvrte državne lige grupa jug. U prvom kolu, u subotu 20. marta, Nobl Park Drina će na domaćem terenu u Srpskom sportskom centru Kizboro od 15.00 časova ugostiti ekipu Springvejl siti, a predigra rezervnih timova počinje u 13.00 časova.

Kako smo već objavili, fudbaleri Springvejl Belih orlova, kao jedini srpski klub u premijerligaškom rangu takmičenja, kreće u petak 19. marta. U večernjem terminu od 20.30 časova Orlovi će ugostiti mladi tim člana A-lige Melburn Viktorija.

Drugi timovi ova dva rivala igraju od 18.15 časova takođe u Srpskom sportskom centru Kizboro. Springvejl Beli orlovi će u prvih pet kola igrati sve utakmice na domaćem terenu.
Prva Premijer liga sa takmičenjem kreće u ovaj petak, 26. februara kada se u večernjem terminu od 19.45 časova sastaju Port Melburn – Melburn Najts, a isto veče od 20.30 časova sastaju se Dandenong Tander – Dandenong siti.

Tri utakmice prvog kola se igraju u subotu: Istern Lajons – Bentli Grins od 15.00 časova, Avondejl – Okli Kenons od 15.15 časova i Hjum Siti – Altona Medžik Vardar od 20 časova.
Preostale dve utakmice prvog kola Sent Albans Dinamo – Grin Gali u nedelju od 17.00 časova i grčki derbi Hejdelberg junajted – Saut Melburn Helas takođe u nedelju od 17.00 časova.

FUDBAL VIKTORIJA Fudbaleri Sindjelica na proslonedeljnom mecu protiv Sidnam Parka

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here