Mladi fudbaler Ilija Ivić dobio je poziv u reprezentaciju takozvanog Kosova, prenose lokalni mediji.

Ivić ima samo 17 godina, igra na poziciji štopera, a nedavno je potpisao prvi profesionalni ugovor sa albanskim Fljamurtarijem. Dao je i svoj prvi intervju na srpskom jeziku u kojem je istakao da se “oseća kao kod kuće”.

Momak rođen u Prištini odmah je dobio i poziv za U19 selekciju Kosova i biće prvi fudbaler srpskog porekla u nekoj selekciji ove reprezentacije.

 Srećan sam što ću igrati za prvi tim. Takođe, poziv u reprezentaciju mnogo mi znači, jer to je pokazatelj da neko ceni moje kvalitete. Daje mi motiv za dalji napredak – kazao je nedavno Ivić za albanske medije.

Ovo nije prvi put da je Ilija Ivić dobio poziv od reprezentacije Kosova. Prethodni je odbio. Sada kaže da želi da se koncentriše na klupske obaveze, ali da će u budućnosti izvesno prihvatiti poziv.

Da podsetimo, Ivić je rodom iz Gračanice i poslednje tri godine putuje u Prištinu, gde trenira za Fljamurtari. On je sa prištinskim klubom u januaru bio na pripremama u Turskoj.

9 COMMENTS

  1. Ne mesajte fudball i politiku. Pustite dete da igra fudball. Pa on je zivi u Srbiju vec na Kosovu

    • On zivi na Kosovu, a Kosovo je kao sumadija, deo Srbije, druze moj, mislish da se naoruzavamo jer zemlja ima viska novca, za manje od dve godine eto muke, u kojoj Albanci i mi stradamo…

  2. Hvalim te Bože dragi stiže normalna mlada generacija mladih i pametnih koji znaju štaje Sport a šta propala politika obehu strana dosta je bilo prepucavanja sa obe strane ,Nek tije sa srečom mladi gospodine dabogda stigo do Barcelone nekada ostalo nebitno .

  3. Care samo napred iskoristi to na najbolji mogući način. Svi mi dobro znamo u kavim okolnostima nasa deca odrastaju na Kosovu. A ovaj dečko dobro zna ko je i šta je.

  4. Koliko se prasine diglo oko ovog mladica po raznim novinama kao da je on srusio svet.Decko tu zivi pa zasto i da ne igra ?. Kad mogu drugi da budu poslanici skupstine Kosova , ministri pa cak i vojnici Kosova !.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here