Youtube

Srpski kik-bokser Mihajlo Kecojević pobedio je Albanca Asdrena Gašija u finalu FEA turnira i poneo trofej u Beograd. Svemu je prethodio provokativan ulazak albanskog borca u ring.

Gaši je odabrao pesmu „Šiptarija“ za izlazak na veliku scenu, dok se Kecojević opredelio da ne provocira muzikom, već da udarcima odgovori rivalu i nokautirao ga već u prvoj rundi, prenosi „Blic“.

Meč se vrlo brzo završio, srpski borac je plasirao nekoliko dobrih udaraca, nakon kojih je albanski već bio grogiran. Kecojević je nastavio da napada videvši da Gaši nije velika pretnja i ubrzo ga je bacio u konopce.

„U finalu je protivnik bio Šiptar Gaši. Po pasošu Albanac, ali kako je on sam na ring izašao uz pesmu ‘Šiptarija’, u kojoj se, kako smo uspeli da razumemo, spominju Suva Reka i Kosovo, jasno je da se radi o Šiptaru. Krenuo je žestoko na našeg Kecojevića, ali je još žešće popio levi kroše i tresnuo o pod. Pobeda i osvojen FEA turnir na najslađi mogući način“, napisali su na Instagramu iz Kik-boks kluba „Sinđelić“.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime