EPA/Christian Bruna
Austrijska policija

Austrijska policija uhapsila je 33-godišnjeg državljanina srbije koji se sumnjiči da je od aprila prošle godine, u iznajmljenom stanu u Beču nudio usluge estetskih tretmana.

Prema saopštenju policije, on nema nikakvo medicinsko obrazovanje i nudio je svoje usluge mimo činjenice da je svojim tretmanima mogao pacijentima naneti teške povrede.

Jedna žena je zadobila takve povrede da je morala u bolnici da bude podvrgnuta hirurškoj intervenciji. Nakon toga je podnela prijavu policiji, na osnovu čega je pokrenuta istraga.

Na osnovu istrage je policija, u centru Beča, zatekla Srbina u trenutku pripreme za estetski tretman jedne pacijentkinje. Čuvari reda su ga priveli po nalogu tužilaštva, a potom ga pustili na slobodu uz podnetu krivičnu prijavu. Novac pronađen kod njega, u visini od 2.680 evra, je zaplenjen.

Policija je pozvala sve građane koji su se podvrgli tretmanu Srbina, da se jave i podnesu prijavu. Takođe, policija je upozorila na opasnost korišćenja ponude estetskih tretmana koje se nude preko društvenih mreža, kao što je to činio Srbin.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here