Doktorka Marijana Kovačević odgovorila je fudbaleru Atletiko Madrida Dijegu Koste da je imao loše iskustvo lečenja kod nje.

Rođeni Brazilac, koji igra za reprezentaciju Španije, otkrio je da se kaje što je dolazio u Beograd na tretmane kod Kovačevićeve, opisujući da je bio na elektrošokovima.

Stigao je brz odgovor od Kovačevićeve.

– Neću da se natežem sa nekim ko nalazi razloge za svoju karijeru koja nije onakva kakvu je on želeo. Neka pišu šta hoće, ali kako ja da budem kriva čoveku koji od 2014. godine ne igra dobro – rekla je Kovačevićeva za Večernje Novosti.

Ona je otkrila kako je sve teklo 2014. godine kada je Kosta došao u Srbiju, malo pre finala Lige šampiona protiv Real Madrida.

– Kosta kod mene nije bio zbog povrede. Došao je da bi regenerisao ložu u kojoj je bio ožiljak. Imam snimke koji pokazuju stanje kada je došao i kada je otišao. Pri tome, nisam ih radila ja, već doktor specijalista, radiolog. Poslat je da bi bio spreman da igra na Svetskom prvenstvu i odigrao je ceo Mundijal, a posle regeneracije lože, nikada više tu istu nije povredio – rekla je Marijana i dodala da nije istina da radi sa konjskom placentom.

Doktorka Marijana Kovačević poznata je po tome da su kod nje na oporavak od povreda dolazili Darijo Srna, Dejan Stanković, Robin van Persi, Aleksis Sančes…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here