Printscreen
Ljiljana Stjepanovic

Glumica Ljiljana Stjepanović ispričala je kako provodi vreme u svom domu, gde najčešće boravi poslednjih meseci, zbog pandemije korona virusa.

– Uglavnom sam sama, deca dolaze do vrata i donesu šta mi treba, niko mi ne ulazi u kuću. Prvi put u životu se posvećujem samo sebi, što je za mene kuriozitet, masiram se, negujem. U početku mi je sve palo jako teško, ali sad nalazim vreme za sebe, pošto ga imam napretek – rekla je glumica i dodala:

– Čitam, rešavam ukrštene reči, pišem pesme. Nedostaje mi sve, moja deca i porodica, prijatelji, druženja, odlasci u kafanu. I predstave, zna se da gluma nas leči, da smo zbog tog čuvenog adrenalina posle potpuno izlečene osobe.

Mir joj, kako sama ističe, remete nesavesne komšije.

– Izbacuju me iz takta komšije koje stalno nešto buše iznad moje glave. Ljudi više nemaju obzira ni kad je kućni red. Nepoštovanje drugih me izluđuje – rekla je Ljiljana.

– Sve manje se smejem, iako je to lekovito. Dogodovštine mojih unuka i dece, koje mi sad šalju na Vajber, uvek me nasmeju i odmore dušu – zaključila je glumica na kraju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here