Youtube/MONDO PORTAL
Dejana Živković

Važi za jednu od najzgodnijih lepotica, imala je lice anđela, ali sada je Srbija šokirana jednom fotografijom koja se ekspresno deli društvenim mrežama.

– Dejana Živković iz „Prvog srpskog top modela“, nekad i sad, žalosno – napisao je jedan tviteraš i podelio je njenu fotografiju iz 2011. godine i danas kada ima 28 godina, ali i, kako se čini, brojne operacije.

Podsetimo, ona je 2011. godine učestvovala u rijaliti serijalu „Prvi srpski top model“. Žiri ju je često kritikovao, a izbačena je zbog iritantnog ponašanja.

Ona se istinski promenila od vremena takmičenja. Kosu je ofarbala, evidentno je da je ugradila silikone i smršala je. Za nju su čak vezivali i priče o anoreksiji, ali je ona sve to oštro demantovala.

Iste godine se pojavila u spotu za pesmu Darka Radovanovića „E, moja ti“. Par dana nakon snimanja, pevač je poginuo, a Dejana je to teško podnela.

Ona se 2014, našla u spotu Saše Kovačevića za pesmu „Mogli smo sve“.

Početkom 2015. godine je vodila emisiju „Bulevar delikates“ koja se prikazivala na televiziji B92. Ugovor joj nije produžen zbog čega se vratila manekenstvu.

Krasila je naslovnice mnogih magazina, te radila mnoge svetske i domaće kampanje.

Povezivali su je sa mnogim poznatim muškarcima, a jednom prilikom je ispričala da njen partner mora da ima para.

– Da, slagala bih kada bih drugačije rekla. Da bi mogao da prati moj način života i da prvenstveno bude zadovoljan sobom, a ne da ima kompleks od mene. Ja svakako radim na sebi i svom uspehu. Ali, da mi finansijska situacija kod njega igra glavnu ulogu, već bih bila udata i to ne jednom, nego pet puta! – ispričala je za Mondo.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime