“Srpska – nacionalni interes Srba“

0

Republika Srpska mora da se voli: Milorad Dodik
 

"Ne sme niko da ne voli Republiku Srpsku bez obzira koliko mu je život težak. Graditi društvo nije ni malo jednostavno, ni lako. Ne sme se izgubiti poverenje u intitucije jer se tako gubi poverenje u Republiku Srpsku", poručio je Dodik članovima i simpatizerima SNSD-a na centralnom predizbornom skupu te stranke u Kozarskoj Dubici.

 

On je dodao da se snaga naroda izražava snagom institucija i podsetio na niz infrastrukturnih i drugih projekata koje je SNSD realizovao u toj i svakoj drugoj opštini Republike Srpske.

 

Dodik je pozvao birače u Kozarskoj Dubici da glasaju za kandidata za srpskog člana Predsedništva BiH Željku Cvijanović i druge kandidate SNSD-a, koji će nastaviti da deluju na jačanju i zaštiti Srpske i njenih istitucija.

 

On je podsetio da Srpska ranije nije imala nijednog međunarodnog prijatelja, a da se danas uspešno sarađuje sa Rusijom, Izraelom, Srbijom kao maticom i drugim državama.

 

Cvijanovićeva je poručila članovima stranke i simpatizerima SNSD-a u Kozarskoj Dubici da na predstojećim izborima biraju pobjednike i državnike, odgovornu i narodnu vlast kakvu predstavlja SNSD.

 

"Ovako se okupljaju pobednici, koji nikada nisu izdali svoj narod, a oni drugi jesu kada su prenosili nadležnosti i finansijsku suverenost sa entiteta na BiH. To je nacionalna izdaja", poručila je Cvijanovićeva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here