Srpska striptizeta želi da ojadi Pola Džordža za milione

0

Striptizeta srpskog porekla: Danijela Rajić
 

Zbog katastrofalne povrede koju je doživeo na pripremama reprezentacije SAD-a Pola Džordža, nažalost, nije bilo na Mundobasketu u Španiji. Ali, bez obzira na to će od parketa biti odvojen na duže vreme, ime najboljeg igrača Indijane neprestano kruži na naslovnicama brojnih tabloida širom sveta.

 

Ali, ne zbog košarkaških tema, naravno, već zbog deteta koje je dobio u vanbračnoj zajednici sa srpskom striptizetom, Danijelom Rajić (24). Koja je, inače, tužila Džordža i planira da ga "orobi" za ogromnu sumu novca, pošto 24-godišnji as nije plaćao alimentaciju.

 

Lepa Danijela zavela NBA zvezdu

 

Danijela je, prema pisanju tabloida, živela u Majamiju gde je i upoznala Džordža leta 2013. godine. Oni su se, navodno, viđali nekoliko meseci, ona je u međuvremenu ostala u drugom stanju, a 1. maja ove godine se i porodila. Ona je medijima potvrdila da joj je Pol ponudio milion dolara da abortira, što je ona kategorički odbila.

 

Ipak, njegovi zastupnici tvrde da je Džordž platio troškove porođaja, te da Danijelu sada novčano pomaže. Rajićeva je, u međuvremenu, podnela i zahtev da ona bude jedini staratelj deteta, uz obrazloženje da "Pol nema vremena da čuva dete zbog brojnih obaveza" i da pritom nije do sada nijednom tražio da vidi dete.

 

Džordž je trenutno u ljubavnoj vezi sa Keli Rivers, ćerkom trenera Los Anđeles Klipersa, Doka Riversa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here