Srpski brend traži partnera

0

Extreme Intimo dolazi na austrijsko tržište

Za fanšizne partnere koji bi otvorili i vodili Extreme Intimo radnju potrebno je da se ima iskustva u maloprodaji kao i vizija za investiranjem u ovaj brend koji ima više od 120 sopstvenih i ovlašćenih prodavnica u 10 zemalja.

Extreme Intimo je brend proizveden 1992. od strane porodične firme Jasmil d.o.o. iz Arilja, gde se i danas nalazi njen poslovni kompleks na više od 6.000 kvadratnih metara. Sve je počelo kada su se dve strasti spojile: ljubav prema modernom dizajnu i želja da se osećate udobno u svojoj koži.

Danas, kompanija proizvede više od 3,6 miliona komada veša svake godine kroz dva registrovana i međunarodno zaštićena brenda – Extreme Intimo i Jasmil.

U novembru 2013. novi poslovni kompleks je izgrađen na više od 2.500 kvadratnih metara u Plandištu. Pored proizvodne linije u Plandištu, određena količina materijala se proizvodi u Turskoj pod direktivom Extreme Intima i uz standarde Evropske unije.

Svake godine u okviru Extreme Intimo brenda proizvode se četiri kolekcije za žene, muškarce, dečake i devojčice i bebe. Svaka kolekcija ima nekoliko linija sa različitim modnim dizajnom.

U leto 2011. je ovaj brend prvi put pokrenuo kolekciju kupaćih kostima za žene i u jesen 2011. kolekciju veša za trudnice.

Od proleća 2012. pokrenuta je i kolekcija kupaćih kostima za muškarce i decu, a počev od jeseni 2012. tu je i kolekcija za bebe.

Sa kompanijom Disney je 2011. godine potpisan ugovor o licenci i počev od novembra 2011. kolekcije Extreme Intimo imaju linije veša i spavaćeg programa sa poznatim Diznijevim likovima.

Uspeh Extreme Intimo franšiznog sistema je zasnovan na kombinaciji dobrih ulaganja, koja se zasnivaju na visokom nivou iskustva i povoljnim cenama za potrošače i dobrom odnosu prodaje.

Firma Francon GmbH je ovlašćena za ulazak Extreme Intimo na tržište Austrije. Svi zainteresovani potencijalni franšizni partneri mogu se javiti elektronskom poštom Andreasu Haslingeru na a.hasslingerŽfrancon-worldwide.com.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here