Srpski centar u novom ruhu

0

Srpski centar u izgradnji…

– Nemate pojma koliko nam je sve ovo značajno. Do sada smo morali bez borbe da predajemo svaku noćnu utakmicu – piše Ilija. – Ono, međutim, što je najvažnije od svega jeste da je nas, finansijskih članova, bilo veoma malo, ali od prošle godine broj je udvostručen jer ljudi vide da se vredno radi. Zato nameravamo da ulažemo i dalje. Svaka čast pojedincima nove generacije koja je shvatila da budućnost ovih objekata neće biti dobra ako se u akciju ne krene sada. Duboko se nadamo da će se naša omladina ponovo vratiti ovamo, u svoje gnezdo – ističe Ilija.

Na Đurđevdan, a da "zaliju" uspešno obavljen posao, u Srpskom centru organizuju dvodnevno slavlje. Ovo je i povod da se objavi i zvanična dodela imena "Sveti Đorđe" njihovom fudbalskom klubu.

… i srpski centar danas
 

Vikend počinje subotnjim urankom, sa jaganjcima i prasićima, pa čak i volom na ražnju. Priređen je i bogat muzički program, a najavljene su i folklorne grupe iz Brizbejna i Gold Kosta.
 

– Postojimo već 30 godina, a malo ko zna da postojimo. Sada verujemo da će Srpski centar Vilavong konačno zauzeti mesto na mapi Brizbejna – ističe Ilija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here