Vesti

U petak, 16. decembra, u velikoj sali Srpskog centra u sidnejskom predgrađu Bonirig, održava se veliki turnir u kik boksu, boksu i tajlandskom boksu, u organizaciji “Steve Jez – Premier Fight Night“.

Još jedna poslastica za ljubitelje borilačkih sportova počinje u 19.30 časova, a vrata sale biće otvorena sat ranije.

Biće to poslednje takmičenje u ovoj godini koje organizuje promoter Slavko Jež, a imajući u vidu da su sva prethodna nadmetanmja bila istinski spektakli, ovo je još jedna prilika za uživanje u borbama koje obećavaju da će biti na vrhunskom nivou.

Na programu će biti čak 15 borbi, u kategorijama od 57 kilograma do 115 kilograma, a među takmičarima je i grupa naših mladih momaka.

Boriće se Milorad Miki Vukojčić, Stefan Živković i Daniel Milošović, svi učenici trenera Dragomira Dubočanina i Slavka Ježa, nekada višestukih prvaka Australije i Okeanije, a danas uspešnih trenera.

Mladi srpski lavovi vredno treniraju kako bi ovu godinu završili uspešno i sa vrednim pobedama za pojasom.

Stefan Živković ima 24 godina, rođen je u Nemačkoj, a već dve godine sarađuje sa trenerima Dubočaninom i Ježom. Ovaj mladić se takmiči se u kategoriji do 67 kilograma.

Milorad Miki Vukojčić takođe ima 24 godina, takmiči se u kategoriji do 84 kilograma, a za protekle dve godine koliko se bavi kik boksom, postigao je zavidne rezultate.

Daniel Milošović je najmlađi. Ima samo 18 godina i takmiči se u kategoriji do 62 kilograma. U svetu borilačkih veština je već tri godine, a stručnjaci predviđaju da je pred njim uspešna karijera.

Kako su rekli za “Vesti“ posle redovnog treninga, nadaju se pobedama na turniru u Bonirigu, gde će učestvovati poznati takmičari i šampioni iz raznih gradova Australije.

Više detalja o takmičenju u Bonirigu biće objavljeno narednih dana, a organizatori pozivaju sve zainteresovane da obezbede ulaznice na vreme, pošto je interesovanje publike veliko.

Za sve informacije možete se obratiti Slavku na broj telefona 0424 466 848 ili Dragomiru na 0410 021 002.

Ne propustite priliku da uživate u atraktivnim borbama i da podržite i pozdravite mlade Srbe koji će nas predstavljati na australijskoj sceni.

Otvorena vrata za mlade

Vrata škole borilačkih veština koju vode Slavko Jež i Dragomir Dubočanin širom su otvorene za sve zainteresovane, naročito za mlade koji imaju afinitet prema borilačkim sportovima.

Ukoliko želite da vaše dete trenira i takmiči se u školi kod naša dva proslavljena asa, treninzi u sportskoj sali “Light Out Fight Club“ na adresi 4/86 Heathcote Rd, Moorebank, kod Liverpula, održavaju se radnim danima u večernjim satima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here