Srpski Nostradamus: Predvidela mnogo toga

0

Ovaj video napravljen je u februaru ove godine, a gospođa Verica Obrenović za koju mnogi kažu da je srpski Nostradamus predvidela je mnoge stvari koje su se zaista ostvarile.

 

Na primer, pogodila je detalje oko formiranja Vlade Srbije: Verica Obrenović
 

– Brzo će se formirati Vlada nakon izbora na kojima će ponovo pobediti SNS. Mnogi ministri biće smenjeni. Srbiju će zadesiti mnoge poplave, klizišta i zemljotresi. Ceo Banat biće pod vodom. Krajem godine Albanci će poželeti da se ponovo spoje sa Srbijom i krenuće prema granici, ali strane trupe to neće dozvoliti. Do građanskog rata u Ukrajini neće doći, dok je Putina, nema bojazni od odvajanja Ukrajine – ispričala je gospođa Obrenović 19. februara 2014. godine.
 

Ona je naglasila da će svetska ekonomska kriza potrajati do septembra a da će se u Srbiji bolje živeti već u decembru. Prema njenim rečima, Kosovo će ponovo biti deo Srbije i to će se rešiti pregovorima.

 

– Kinu će zadesiti velika nesreća u rudniku, a Iran će potresti jači zemljotres. Centar sveta biće Kina, Indija i Rusija, zbog toga bi sa ovim zemljama trebalo jačati odnose. Vidim usijanu crvenu telefonsku liniju između Putina i Obame. Potrajaće loši odnosi između Rusije i Amerike – ispričala je ova interesantna gospođa.

 

Ona je videla da će predsednički tron nakon Tomislava Nikolića zauzeti Aleksandar Vučić.

 

Da li je ovo sve plod mašte i skup slučajnosti ili reklama za gospođu proročicu (pošto je sve vreme istaknut njen kontakt broj), prosudite sami:

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here