Srpski napadač Luka Jović još jednom je razbesneo Real Madrid velikom laži koja je otkrivena posle  prvog treninga tog kluba, otkako je počelo popuštanje mera uvedenih zbog pandemije korona virusa.

Naime, ispostavilo se da je povređen već neko vreme, a da sam prelom datira još iz Beograda. Naravno, Luka je sve to krio i nije obavestio nikoga u Realz, tvrde španski mediji Marka i As.

Marka ističe da je svima u Realu bilo čudno kako se Jović povredio odmah na početku prvog treninga i to tako teško. Isti izvor navodi da je Jović odmah priznao da ga stopalo boli već neko vreme.

Tako, Španija bruji o Realovom negativcu koji se “slomio kod kuće”. Takođe, oba madridska sportska dnevnika priču o Jovićevoj teškoj povredi i laži donose na naslovnicama. Marka naslovom otkriva da Jović nije petu slomio na Realovom treningu, nego kod kuće, dok se As poigrao dijagnozama i utiskom koji su ostavili igrači gradskih rivala. Ispod slike Lodija, igrača Atletika koji ima korona virus napisao je “pozitivan”, a ispod Jovića zbog njegove laži stoji “negativan”.

I brojni mediji u inostranstvu preneli su ovu vest, pa tako Jovića sve češće nazivaju i “srpskim promašajem od 60 miliona evra”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here