Printscreen
Vera Matović

Živa muzička legenda narodnog melosa Vera Matović ove godine slavi pola veka karijere. Pevačica poznata po energiji i umeću da svuda i uvek napravi dobar štimung, ističe da joj nisu uvek cvetale ruže i da je tokom godina imala i uspone i padove, ali su je najviše bolele sujeta i ljubomora koje je osetila na svojoj koži.

– Borila sam se s krokodilima jer sam mnogima smetala, međutim kada su shvatili ko je Vera Matović, onda su se pomirili sa sudbinom i prešli su na moju stranu – kaže pevačica i dodaje:

– U tom periodu sam imala dosta neprospavanih noći, mnogo sam plakala, ali uspela sam da se izborim, da tu nepravdu bacim pod noge, dignem glavu i krenem napred, i zato sam tolike godine na estradi. Uvek mi je bio bitan sud publike i gledala sam šta ona kaže, a ne oni kojima ja smetam – otkriva Matovićeva.

Pevačica se uprkos tome trudi da održava dobre odnose i naglašava da se uvek pristojno javi i pozdravi čak i sa kolegama koje su je razočarale.

– Jave mi se, i ja njima se javim. Ne postoji osoba s kojom ja nisam u dobrim odnosima, oni ne znaju da li sam ja ljuta ili ne, oni ne razmišljaju na taj način da su me možda povredili, ali ja sam to osetila – objašnjava pevačica i otkriva da joj niko nije čestitao na uspehu pesme „Miki, Milane“:

– Mnoge kolege se nisu setile da me pozovu zbog uspeha pesme „Miki, Milane“. Samo mi je čestitala Merima Njegomir – zaključila je Vera.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime