Promo

Među onima koji su proputovali svet, pa čak i onima koji samo započnu sa istraživanjem ekskluzivnih brendiranih stanova, St. Regis je ime koje će se nesumnjivo pojaviti kao jedna od prvih asocijacija na elegantan život sličan produženom hotelskom iskustvu.

Ideja rođena iz potrebe – zato što postoje oni koji žele da u savršenstvu detalja i neuporedivoj usluzi uživaju celog života, a ne samo u nekoliko nedelja odmora – prerasla je u ceo životni stil, sa daškom njujorškog šarma u svakoj sitnici, a umotan u nalete lokalne inspiracije. Tako su nastale The Residences at The St. Regis, prvo u starom zlatu Njujorka, a onda i na nekim od najraskošnijih destinacija širom sveta.

Više od sto godina kasnije, sada sa već čvrsto ukorenjenom tradicijom i misijom da se St. Regis duh širi samo na mesta koja se idealno uklapaju u njegovu viziju, u Beogradu se otvaraju prve rezidencije ovog brenda u Evropi – The Residences at The St. Regis Belgrade.

Poznati brend biće jedno od slavnih imena koja se povezuju sa Belgrade Waterfront-om, koristeći najbolje od njegovog položaja i zauzimajući prostor u budućem simbolu srpske prestonice, Kuli Beograd, najvišoj zgradi u zemlji.

Samo kada pogledate kako će izgledati ova impresivna zgrada, u prvi mah će vam biti jasno zbog čega su St. Regis brendirani stanovi u Belgrade Waterfront-u posebni čak i u odnosu na svoje svetske dvojnike.

Visina Kule Beograd (čak 168 metara) doprinosi nesvakidašnjim pogledima na reku Savu i panoramu grada, a njena elegantna konstrukcija čini da eksterijer bude podjednako spektakularan kao i enterijer. Međutim – i u okviru posebnog postoji posebno, pa nas tako nova kolekcija ovih stanova pod imenom Signature još više iznenađuje i opčinjava.

Naime, Signature kolekcija stanova nalaziće se od 14. do 19. sprata monumentalne Kule Beograd, što bi predstavljalo samo brojeve bez ikakvog značenja, ukoliko ne znamo da taj prostor obuhvata jedinstven, arhitektonski veoma zanimljiv deo ove građevine. Zgrada se upravo u ovom delu „uvija“, što ne samo da dodaje efekat gracioznosti i neverovatne arhitektonske originalnosti, već i omogućava velike, karakteristične prozore „iskošene“ tako da pružaju izuzetan pogled u daljinu, ali i vidik dodatno proširen u visinu i ka tlu.

Samo ta karakteristika dovoljna je da se ovi stanovi opišu kao izuzetni – na pamet odmah padaju očaravajuća jutra sa slapovima svetlosti iz uglova koje do sada niste mogli ni da zamislite ili savršene zvezdane večeri tokom kojih se možete osetiti kao da ste na vrhu sveta – zapravo, među zvezdama. Srećom, kao vlasnik ovih stanova – tamo se i nalazite!

Međutim, ovo nije jedina osobina koja Signature kolekciju izdvaja od ostale rezidencijalne ponude, lansirajući je pravo na vrh liste vaših stambenih prioriteta! Nju čine trosobni i četvorosobni dupleks apartmani, sa enterijerom od najkvalitetnijih materijala, čime se stvarasavršen ugođaj za vlasnike.

Ovi stanovi su stvoreni za ljude koji teže savršenstvu u svemu što rade – pa tako i u traženju idealnog doma. Upravo zato, iz prostorije u prostoriju, u projektovanju se težilo stvaranju neuporedivog stambenog iskustva.

Kuhinje, dnevne sobe, trpezarije i kupatila ovih stanova opremljeni su najkvalitetnijim ormarićima i garderoberima, a vrhunski materijali i dizajn ogledaju se i u završnim radovima. Ipak, stanovi su samodelimično namešteni – na ovaj način, budućim vlasnicima ostavlja se prostor za individualno prilagođavanje i uređenje u skladu sa pojedinačnim stilovima.

Osim izuzetnih arhitektonskih i projektantskih okvira za svoj novi život, poput rama koji se čuva samo za najbolje fotografije, stanari The Residences at The St. Regis Belgrade imaće mogućnost da koriste brojne usluge i pogodnosti. Od umirujućeg spa centra u okviru kojeg se nalazi bazen, preko soba za masažu, saune i moderno opremljene teretane, svaki kutak je upotpunjen i neprevaziđenom uslugom: ljubazno osoblje će zahteve stanara ispuniti sa entuzijazmom i posvećenošću.Osim toga, postoji mogućnost korišćenja i drugih usluga dostupnih u okviru The St. Regis Belgrade hotela, kao što je čuveni St. Regis Butler.

The Residences at The St. Regis Belgrade Signature kolekcija je potpun stambeni paket, upakovan i spreman za vaše uživanje, na mestu gde nijedan minut nije običan i gde ćete se svakog dana osećati kao na vrhu sveta. Ukoliko u nekom trenutku poželite da se i zaista nađete „na vrhu Beograda“ – sve što treba da uradite je da se popnete do poslednjeg sprata zgrade i do vidikovca od 360 stepeni, koji će biti izgrađen na poslednjem spratu Kule Beograd. Simbolično – kada osvojite jedan vrh, ostali se često samo ređaju.

Ukupno, The Residences at The St. Regis Belgrade obuhvataće 220 elegantnih apartmana sa pogledom na reku Savu i Kalemegdansku tvrđavu, na idealnom mestu u srcu novog centra grada. Pre Signature apartmana, u okviru The Residences at The St. Regis Belgrade predstavljeni su i stanovi iz Grand kolekcije, koji su i dalje u prodaji. Mogućnosti i izbori su pred vama, svakako brojni, ali je život među zvezdama samo jedan – i to baš onaj koji zaslužujete.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here