Foto: Katarina Todorović
Tamara Milutinović

Poznata je kao neko ko ne prepušta ništa slučaju, ali desi se da neke stvari nekada krenu onako kako nije planirano.

Pevačica Tamara Milutinović je sa svojom ekipom došla u Deliblatsku peščaru i svi su bili izuzetno dobro raspoloženi i spremni za posao, ali su se svega pola sata po početku snimanja, susreli sa prvim problemom. Automobil koji je trebala popularna pevačica da vozi u spotu nije hteo da upali, jer je iz nepoznatih razloga došlo do kvara.

Pošto niko od njenih prijatelja i poznanika, ali ni njen novi dečko nisu bili u mogćnosti da dođu i dovezu novo vozilo, ona je dobila ni manje ni više nego džip od jednog meštana kome je cela situacija bila jako simpatična, pa je želeo da on bude taj koji će joj pomoći!

– Nikada mi se ništa slično na snimanju nije desilo. Ja sam se tim automobilom dovezla na snimanje i nije bilo nikakvih naznaka da će doći do bilo kakvog problema. Međutim, kada je trebalo da počenemo sa snimanjem tog kadra, automobil jednostavno nije hteo da upali. Jedan od meštana, koji se zatekao na snimanju, ponudio nam je svoj automobil, pa smo mogli nastaviti sa snimanjem bez problema – rekla je Tamara.

Podsećamo, prema pisanjima medija Tamara Milutinović je u vezi sa kompozitorom Sašom Nikolićem. Pevačica i tvorac brojnih hitova, među kojima je i njen najveći hit “Hajde da zažmurimo”, u vezi su nekoliko meseci. Prve simpatije su se rodile kada je Saša predao zahtev za razvod braka i napustio stan u kojem je živeo sa suprugom.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here