eliksirvitalnosti.com
Zeleni sok

Pre nego što pređemo na odgovor iz naslova, da postavimo jedno drugo pitanje. Da li znate zašto je uopšte potrebna detoksikacija organizma?

Sve više se priča o čišćenju organizma i detoks dijetama, pogotovu u periodima kada imamo veći broj slavlja. Ali mnogi i ne znaju zašto je potrebno čistiti organizam, na koji način i šta je to potrebno izbaciti kako bi bili zdraviji.

U ovom tekstu objasnićemo vam šta su toksini i šta je dobro za detoksikaciju organizma.

Šta su toksini i zašto su toliko štetni?

Da li se često osećate iscrpljeno i umorno? Da li vam se stalno spava, nemate dovoljno energije? Upravo ovakve simptome izazivaju toksini i razni otrovi koje unosimo u organizam, jer ne može da se izbori sa svim tim štetnim materijama.

Toksini su otrovne supstance koje štete našem organizmu. Ukoliko se bubrezi zasite većom količinom toksina, neće moći da ih obrade i ostaće u našem telu zarobljeni u masnim naslagama.

Štetne supstance se nalaze svuda oko nas: u vazduhu, u hrani, u piću, u kućnoj hemiji, itd. Kada ih već ne možemo zaobići, možemo se pobrinuti da smanjimo njihov negativan uticaj na razne procese u organizmu.

To možemo učitini tako što ćemo regulisati ishranu i povećati fizičku aktivnost. Ali za ozbiljnije rezultate ni to neće biti sasvim dovoljno, već je potrebno koristiti i neki dodatak ishrani koji će pojačati dejstvo.

Detoksikacija organizma ishranom

Prvo što je potrebno uraditi je regulisati ishranu. Ishranom se najviše unose štetne materije, a sve to zahvaljujući modernom načinu uzgajanja i prskanja herbicidima. Kvalitet namirnica je mnogo manji nego što je nekada bio, što dodatno utiče na nutrijente u njima.

Iz upotrebe treba da izbacite ili smanjite na minimum namirnice kao što su slatkiši, belo brašno (hleb, testenine) i uopšteno proizvode koji sadrže složene ugljene hidrate i masti. A potrudite se da se vaši obroci zasnivaju na povrću, neprerađenom mesu, voću, orašastim plodovima i integralnim namirnicama.

Informacija o zdravim obrocima na internetu sada imate zaista mnogo, potrebna je samo volja i upornost. Detoksikacija orgnanizma ishranom je jedan od elemenata procesa koji nije nimalo kratak.

Detoksikacija organizma čajevima, vodom i fizičkom aktivnošću

Ukoliko regulišete ishranu a nastavite da konzumirate gazirane sokove, alkohol i druge tečnosti koje nisu zdrave, nećete ništa postići. Od sada nema više koka kole, energetskih napitaka i alkohola.

Pozitivne uticaje na čišćenje organizma ima mineralna negazirana voda, u nju možete dodati ceđeni limun, dozvoljena je i gazirana voda, a preporučuju se i čajevi. To su sve zdravi napici koje možete piti koliko god želite.

Fizička aktivnost se uvek preporučuje i ima veliki uticaj na izbacivanje toksina. Znojenjem i mokraćom se najviše izbacuju štetne materije, a dodatno pomaže u jačanju imuniteta. Ukoliko niste sportski tip, malo brže hodanje svakog dana po nekoliko kilometara daće jako dobre efekte.

Detoksikacija organizma sokovima

U prethodnom delu smo naveli koji sve napici su zdravi i dozvoljeni za konzumiranje kada želimo da pročistimo organizam. Kada kažemo detoksikacija organizma sokovima misli se na sokove koji se proizvode namenski za detoksikaciju, kao suplementi.

Ako želite da proces čišćenja organizma bude kraći i uspešniji, teško je to postići samo ishranom i treningom, potrebno je koristiti neki od proverenih dodataka ishrani koji će pojačati rezultate.

Danas na tržištu možete pronaći različite preparate i suplemente u vidu tableta, praškova, sirupa, itd. Mi se u ovom tekstu bavimo samo prirodnim stvarima, zato ćemo vam preporučiti zeleni sok od žita.

Dugo smo istraživali koji prirodni dodatak daje najbolje rezultate i ima najviše pozitivnih uticaja na organizam. Tokom istraživanja naišli smo na ovaj potpuno nov napitak koji je bogat mnogim nutrijentima.

Najbolji suplement za detoksikaciju organizma

Prednost zelenog soka od žita u odnosu na druge dodatke je što pored detoksikacije organizma ima i druga delotvorna svojstva, što ga svrstava među najkompleksnije suplemente. Nije slučajno da se ovaj sok pravi baš od žita koje je organski uzgajano, svi naučnici koji se bave istraživanjem biljaka i njihovom hranljivošću znaju da je žito najbogatije hranljivim materijama.

Bogat je vitaminima, mineralima, aminokiselinama, hlorofilom i drugim važnim sastojcima koji imaju veliki uticaj na varenje, regulisanje holesterola i krvnog pritiska, reguliše pH vrednost organizma, a utiče na vitalnost i jačanje kompletnog imuniteta.

Zeleni sok od žita se od ostalih suplemenata razlikuje ne samo po pozitivnim efektima, već i po načinu čuvanja i pripreme. Dostavlja se u vidu zaleđenih kuglica, a takođe se mora čuvati u zamrzivaču. Na taj način čuvaju se sva svojstva duži vremenski period.

Za pripremu potrebna vam je mineralna negazirana voda i staklena čaša. Stavite nekoliko zaleđenih kuglica u čašu, sipajte vodu i mešajte dok se ne rastope. Ako je napitak mnogo hladan, možete ga ugrejati mlakom vodom.

Da bi efekat bio potpun, sok popijte ujutru odmah nakon što ustanete, pre konzumiranja vode ili hrane, na prazan želudac. Nakon popijenog soka potrebno je da organizam miruje 30 minuta pa tek onda možete da jedete ili pijete.

Eliksir vitalnosti – Zeleni sok od ječma

Promena ishrane, malo aktivnosti i zeleni sok od žita – kombinacija koja će vam dati neverovatne rezultate. Pored činjenice da ćete odstraniti neželjene toksine, vaše raspoloženje i vitalnost biće na mnogo višem nivou.

Kako nabaviti zeleni sok od žita? Vrlo jednostavno, posetite sajt “eliksirvitalnosti.com”, poručite sok online i stići će vam na kućnu adresu. Svaka zamrznuta kuglica ima svoju ambalažu, a u kutiji se nalazi 36 komada dovoljno za mesec dana.

Za sve dodatne informacije budite slobodni da ih kontaktirate putem mejla info@zelenisokovi.com ili telefona +381 61 21 03 555.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here