Šta je rekao Nikolić posle neuspeha u Turskoj?

0

Nije zadovoljan: Marko Nikolić 

 

"Da bi dobio Bešiktaš, moras da budes koncentrisan svake sekunde. Protivniku nismo dali mnogo prostora, ali smo primili dva gola usled pada koncentracije. Ulaskom Saše Ilića i Danka Lazovića stvorili smo mir u ekipi, dobili smo posed lopte, postali smo opasni i na kraju nam je nedostajalo sreće da dođemo do boda", rekao je Nikolić novinarima u Istanbulu.

 

"Možda bismo večeras došli i do tri gola, da nam dvaput nije pala koncetracija", dodao je on.

 

Partizan je večeras u Istanbulu poražen s 1:2 od Bešiktaša u utakmici četvrtog kola Grupe C Lige Evropa.

 

Crno-beli su ovim porazom ostali i bez teortske šanse da izbore plasman u šesnaestinu finala takmičenja, a šef stručnog štaba Partizana je rekao da se ekipa okreće domaćem prvenstvu.

 

LE: Partizan konačno postigao gol, ali je eliminsan!

 

"Možda smo mogli do tog boda u zadnjoj sekundi, međutim, pogodili smo prečku i lopta nije htela da uđe u gol. Nisam srećan konačnim rezultatom, jer mislim da Partizan kao klub ne može sebi da dozvoli da bude zadovoljan bilo kakvim utiskom, kakav god on bio, ako nije pobeda", rekao je Nikolić.

 

"Evopa je nešto sasvim drugačije"

Prvi gol za Partizan u ovosezonskom izdanju Lige Evropa postigao je Saša Marković u 78. minutu, a trener Nikolić rekao je da ga to ne čini srećnim.

 

"Prvi gol… Ne znači ništa, ja se ne zadvoljavam takvim stvarima, niti želim da moji igrači dele taj mentalitet, ali nažalost ima nekih koji ga dele. Moramo da tražimo pobedu u svakoj utakmici. Ako hoćemo neki iskorak u Evropi moramo da imamo želju više, ne mogu da budem srećan kada Partizan izgubi", rekao je on.

 

Nikolić se zahvalio navijačima Partizana koji su doputovali u Istanbulu, kako bi bodrili crno-bele.

 

U Grupi C Totenhem i Bešiktaš posle četiri odigrane utakmice imaju po osam bodova, treći je Asteras sa četiri, dok je Partizan poslednji sa jednim bodom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here