Šta je rekao Radonjić o turniru u Miluzu?

0

Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde

Izabranici trenera Dejana Radonjića u četvrtak će odigrati još jednu prijateljsku utakmicu. Rival Crvene zvezde biće podgorička Budućnost, a meč je zatvorenog tipa i biće odigran bez prisustva publike. U dosadašnjem toku priprema Zvezda je savlada čačanski Borac, Panatinaikos i Strazbur, a poražena je samo od minhenskog Bajerna. Utiske sa nedavno završenog turnira u Miluzu sumirao je trener Radonjić:

 

"U Francusku smo otputovali sa idejom da proverimo sve ono što smo uradili u dosadašnjem toku priprema. Učestvovali smo na veoma jakom turniru i zaista smo imali veoma kvalitetne protivnike i mislim da su nam dueli sa Panatinaikosom, Bajernom i Strazburom mnogo značili – počeo je priču Radonjić za klupski sajt i potom dodao:

 

"Bili smo oslabljeni neigranjem Branka Lazića zbog povrede. Sa druge strane, Nemanja Dangubić je putovao sa nama, ali nije igrao. Radio je po specijalnom programu i po povratku u Beograd on je posle duže pauze počeo sa košarkaškim treninzima. Ono što je evidentno je da će Vilijamsu biti potrebno još vremena da dostigne potreban nivo fizičke spreme, a Jaku Blažiča nismo želeli previše da opteretimo, pa je njegova minutaža na turniru u Francuskoj bila dozirana. Sve u svemu, napravili smo detaljnu analizu svega onog što smo videli i prikazali u Miluzu. Predstoji nam još mnogo rada kako bi se postigao željeni nivo fizičke spreme i timske uigranosti", poručio je Radonjić.

 

Posle duela sa Podgoričanima Crvenoj zvezdi predstoji učešće na veoma jakom turniru u Istanbulu na kome će učestvovati moskovski CSKA, Fenerbahče Ulker, Anadolu Efes, Olimpijakos i Unikaha.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here