Šta je za žene seksi na muškarcu?

0

Šta je ženama seksi na muškarcima? Nema pravila. Znalo se to zapravo odavno, ali sada je potvrđeno i istraživanjem. Hoće li nam se neko svideti ili neće, zavisi od niza faktora, ali i trenutne životne faze. Istina je da je sve u očima onoga odnosno one koja gleda.

 

Izgled

Deo žena, oko 20 posto, u istraživanju je otkrilo da ih privlače zgodni muškarci. "Volim kad je visok, skladno građen, s blago izraženim mišićima, a važno mi je i da ima lepe crte lica. Takvi muškarci su mi strašno seksi", otkrila je 24-godišnja Ana.

 

Ostale ispitanice otkrile su da ih na muškarcu može privući lepa guza, široka ramena, seksi oči, ali i ruke. Reč je o ženama koje na muškarcu uvek prvo primećuju izgled, na osnovi kojeg i odlučuju hoće li se upustiti u komunikaciju ili ne. Za takve žene se kaže da su vizuelni tipovi.

 

Ponašanje

Postoje i drugi tipovi žena, odnosno one kojima u oči upada ponašanje muškarca. "Nema mi ništa neprivlačnije od nepristojnog muškarca. Ja uvek prvo zapazim kako se on ponaša, tj. meni je muškarac seksi ako se prema meni ponaša kao prema dami’, priznala je 31-godišnja Katarina.

 

S njom se slaže nešto više od 20 posto žena koje su učestvovale u istraživanju. One su otkrile da vole muškarce koji im otvaraju vrata, znaju da kažu ‘hvala’, ‘oprosti’, ‘molim’ i koji imaju druge pristojne manire. Reč je uglavnom o ženama koje i same paze na svoje ponašanje pa im je važno da o tomu vode računa i njihovi potencijalni partneri.

 

Stav

"Meni je jako seksi kad muškarac uđe u prostoriju i svi ga primete. To ne mora nužno biti lep i zgodan muškarac, ali on mora da ima stav i deluje jako samouvereno. Na takve muškarce odmah padam", otvoreno je izjavila 35-ogodišnja Marta.

 

Kao osnovnu crtu privlačnosti kod muškaraca, izražen stav je navelo oko 25 posto žena. Obično je reč o muškarcima koji su svesni sebe, a svojom neverbalnom komunikacijom to znaju da pokažu.

 

Oni samouvereno hodaju, a imaju i takve gestove. Ženama to šalje poruku da je reč o muškarcima koji znaju što žele, a mnogima je to privlačno jer im takvi partneri ulivaju sigurnost.

 

Komunikacija

Oko 30 posto žena u istraživanju je otkrilo da im je kod muškaraca najprivlačniji način na koji komuniciraju. "Obožavam inteligentne muškarce koji su elokventni i znaju lepo da komuniciraju sa ženama. Jako mi je seksi kad mogu nešto naučiti od muškarca," istakla je 28-ogodišnja Ejmi.

 

Ta osobina sviđa se i drugim ženama, ali sve su navele i da ne vole muškarce koji puno pričaju. Elokventni muškarci sviđaju se inteligentnim ženama koje vole ravnopravne partnere za razgovor. Privlače ih jer smatraju da bi s njima mogle ostvariti kvalitetnu i dugotrajnu vezu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here