pixabay.com

Da biste saznali kakav je vaš muž ili dečko, posmatrajte ga dok spava. Tu, na krevetu pored vas, leži čitava priča o njegovim uspesima i porazima.

– Ako lice duboko zagnjuri u jastuk, to znači da je već isplanirao ceo život, ali i da je veliki paničar. Spava li uvek čvrsto zatvorenih usta, to upućuje na zaključak da je duboko u sebi ogorčen i besan. Zato se bacite na posao i otkrijte zašto je takav.

– Muškarac koji se sakriva ispod jorgana je povučen, a i tehnike zavođenja su mu strane. Istovremeno, ima mnogo prijatelja koji uživaju u njegovom društvu. Nekad je toliko isfrustriran da bi želeo da pobegne od svega i svakoga.

– Ukoliko spava u zgrčenom položaju, tako da mu ruke dodiruju kolena, a da se brada oslanja na grudi, ustanovićete da je duboko u sebi nesrećan. Ipak, ako tako spava samo povremeno, nemojte da paničite, jer je to samo pokazatelj da je veoma nesiguran u sebe.

– Muškarac koji spava tako da se razbaškari po celom krevetu ima snažnu ličnost i voli da sve drži pod kontrolom. On u životu nema mnogo nedoumica, niti je nesiguran. S lakoćom menja radna mesta i stiče nova iskustva. Mana mu je što je ponekad previše sebičan, ali budite strpljivi – s vremenom će vam pokazati da ume da bude pažljiv i saosećajan.

– Spava li pravo poput sveće, to znači da puca od samopouzdanja i pozitivne energije. Nijedan problem za njega nije previše ozbiljan i nerešiv. Nekad vas može iznervirati što smatra kako je u svemu najbolji, najlepši i najpametniji, a ponekad što previše radi pa zbog posla zanemaruje i vas i prijatelje.

– Ukoliko i sada spava s omiljenim plišanim likom iz detinjstva, znači da je reč o veoma brižnoj osobi, najsrećnijoj kada je okružena voljenim ljudima. On obožava da bude u centru pažnje, ali mu to niko ne zamera jer je veoma draga i nesebična osoba.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime