Pexels

Ovan

Ove nedelje bićete mnogo bolje. Imaćete više energije i volje da se pozabavite svim obavezama koje ste neko vreme odlagali. Sve će da vam ide od ruke. Potrudite se da ne zapostavljate partnera, nisu bitne samo vaše obaveze. Imajte razumevanje za voljenu osobu, ne ulazite u rasprave. Ako ste slobodni, vreme je za ljubav. Možete da upoznate neku zanimljivu osobu koja će da vam se dopadne.

Bik

Što se posla tiče, bitno je da završavate započete poslove. Neko može da vas posavetuje iz dobre namere, ali bilo bi dobro da slušate svoj osećaj. Potrudite se da ne ostavljate ništa nedovršeno. Preko posla je moguće neko novo poznanstvo. Ako ste u vezi, napravite vreme za voljenu osobu, nije sve u poslu.

Blizanci

Komunikativni ste I odlično se osećate ove nedelje. Dajte sve od sebe da budete otvoreniji za neke nove priče, za nova poznanstva. Veoma ste romantični ako ste u vezi. Konačno možete da očekujete neke dobre poslovne prilike ili da jednostavno nastavite gde ste stali pre mesec dana. Preko prijatelja možete da očekujete uspešne poslovne saradnje i realizacije nekih projekata. Ukoliko radite na internetu uspeh je zagarantovan.

Rak

Imate previše obaveza, ali je velika podrška partnera jako bitna. Ako ste u vezi nema nikakvih promena. Slobodni, veoma ste strastveni i skloni flertu. Svi saradnici vam izlaze u susret i sve stižete na vreme. Potrudite se da budete odgovorniji nego inače i moći ćete da imate bolje rezultate. Moguć je napredak.

Lav

Preko neke bliske osobe je moguće novo poznanstvo. Pokušajte da odaberete osobu koja je veoma komunikativna jer će to da vam odgovara. Što se posla tiče, sve vam ide kako treba. Ako radite od kuće ili imate privatni posao biće vam mnogo lakše ove nedelje. Ukoliko niste zadovoljni poslom, najbolje bi bilo da se raspitate da li postoji neka druga opcija koja bi vam više odgovarala.

Devica

Priliv novca je očekivan i bićete prezadovoljni kako sve ide. Neka mlađa ženska osoba može da bude od pomoći. Najbitnije od svega je da ne trošite previše novca na neke stvari koje vam nisu potrebne. Platite račune na vreme. Nećete više da imate zastoj koji je trajao neko vreme i možete da napredujete. Što se tiče ljubavi, neka nova osoba može da vam prija toliko da se možda čak i zaljubite. Ako ste zauzeti, potrudite se da udovoljite partneru više, da biste poboljšali vaš odnos.

Vaga

Sve možete da odradite ove nedelje uz malo napora. Očekujte podršku od kolega. Ako ste planirali da otpočnete neku saradnju, sada je vreme za to. Porodica može da vam dosta pomogne, makar da vas neko blizak posavetuje ukoliko imate neki problem. Što se ljubavi tiče, moguće su rasprave sa partnerom, pa pokušajte da to izbegnete. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da se usredsredite na neka nova poznanstva koja mogu da budu zanimljiva i imaju neki potencijal.

Škorpija

Odlično se osećate posle dužeg vremena. Imate volju za neke nove poslovne poduhvate. Drugi ljudi mogu da vam pomognu, ali bi trebalo da budete ljubazni prema svima, ma koliko da ste napeti, naročito u prvoj polovini nedelje. Što se ljubavi tiče, bilo bi najbolje da se usredsredite na na osobu koja vam se dopada već duže vreme. Ako ste u vezi, potrudite se da ne zapostavite partnera zbog posla.

Strelac

Imate dosta obaveza, ali ne i volju da radite. Najradije biste se odmarali. Potrudite se da se usredsredite na ono što je najbitnije, a sve ostalo sklonite sa strane. Pitajte druge ljude za savet ako niste sigurni šta bi trebalo da promenite u svom poslovanju. Što se tiče ljubavi sve je idealno i konačno se osećate da su stvari krenule na bolje. Želite da se posvetite partneru ako ste u vezi. Uviđate da da biste održali odnos dobrim morate da date sve od sebe i da budete romantičniji.

Jarac

Preko saradnika možete doći do nekog novog posla. Moguća je šansa za napredak ako ne želite da menjate posao. Podelite posao na više delova da ne biste bili pod stresom, pa se držite liste prioriteta. Što se tiče ljubavi, preko posla je moguće neko novo poznanstvo ili vam se može svideti neka druga osoba sa kojom radite. Ako ste zauzeti, nemate nikakav problem ove nedelje i možete da uživate.

Vodolija

Pokušajte da obratite pažnju na neke osobe koje nisu iz vašeg mesta, a moguće je poznanstvo preko posla. Može se desiti da se vratite nekoj osobi iz prošlosti, ali to nije tako dobra odluka. Ako ste u vezi, usmerite se na pozitivne stvari u odnosu. Probajte da se posvetite nekoj novoj poslovnoj prilici. Ako sarađujete sa nekim osobama iz inostranstva ili radite za stranu firmu očekujte napredak. Svakako, razmislite o usavršavanju, koristiće vam.

Ribe

Sve Vam ide kako treba i zadovoljni ste u svojoj vezi. To nije samo faza i ne treba previše da brinete. Stabilnija je situacija u ljubavi. Najbolje bi bilo da se usmerite na svoje potrebe. Slobodni, možete se videti sa nekom osobom sa kojom se odavno znate pa je moguće nešto više od poznanstva. Pokušajte da preko prijatelja dođete do novog posla. Bilo da napravite promenu ili ne, bićete zadovoljni učinkom jer ćete imati više volje za rad.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here