pixabay.com

Koje vas misli i sila vode kroz život, možete proveriti ovim testom ličnosti.

Šta je ono što prvo vidite na slici?

Medved

Vas vodi srce! Medved simbolizuje sve snage nesvesnog koje nikada nisu otkrivene. Vaša nesvesna strana je mnogo moćnija u vama, kao što moćni medved kreira vašu sudbinu i budućnost. Kada se probudi libido, raspolažete velikom količinom energije koja može biti kreativna ili destruktivna. S tom energijom gotovo nikad ne možete upravljati, a što je više pokušavate ukrotiti, to je ona intenzivnija i opasnija. Trebalo bi da naučite kako da se smirite, i što je još važnije, naučiti kako da se smirite kroz meditaciju i ljubav. Kad prigrlite svoje osećaje, sposobni ste za velike stvari.

Planina

Vas vode isključivo vaše misli! Planina simbolizuje put adepta, koji je težak i potreban je napor da se popne na vrh. Ali vrh planine je osamljeno mesto gde ima mesta samo za jednog. Duboko u vašem srcu mislite da vas niko osim vas samih ne može razumeti. Ali, da li to istina? Možda niste iskreni prema drugima i prema samom sebi. Da biste bili prihvaćeni, morate otvoriti svoje srce. Verovatno ste stavili svoju karijeru na prvo mesto, a svoj društveni i lični život na drugo i zbog toga je vaše srce nesrećno. Zbog toga ste umorni, a iz dana u dan ovaj umor je sve dublji. Ne mora biti tako. Ravnoteža je važna. Ljubav je sve što nam treba. Ljubav je sve što vama treba.

Drveće

Vas vodi vaš duh! Drveće uvek u šumi komunicira međusobno na mnogo načina, više nego što možemo razumeti. Njihovi su koreni međusobno povezani – odašilju i primaju signale jedni od drugih, informišući o kiši i upozoravajući ih na sve opasnosti. Stabla razgovaraju i tako treba da funkcionišete i vi. Povežite se sa drugima oko sebe. Pronađite više prijatelja, izađite i koketirajte, smej se, plačite i živite više. Vreme je za izražavanje svih tih snažnih emocija koje ste skrivali, piše tuzlanski.ba.

Mesec

Vas vode vaši snovi! Vi ste među retkima koji su povezani s nevidljivim silama ovoga sveta. U vašim snovima vas stalno posećuju vile i anđeli koji vas savetuju. Ti snovi stvaraju vašu sudbinu, znali vi to ili ne. Pokušajte zapisati svoje snove. To će vam pomoći da otključate njihovu moć i da bolje razumete sebe. S druge strane, pokušajte se povezati s ovim svetom, jer će vam to pomoći u postizanju ravnoteže u vašem životu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here