Šta ste morali da otkrijete o seksu?

0

1. Naporan je

Da se zbog njega ne osećamo tako dobro, nema šanse da bismo ga ikad izvodili. Raste nam broj otkucaja srca, krvni pritisak i pojačava se disanje kao da smo u boks ringu i branimo titulu prvaka u superteškoj kategoriji.

 

Nakon njega ste dehidrirani, a možda teško dolazite i do zraka. Ako vam se ikada slučajno dogodilo da ste ispali iz forme, možda ćete imati i upalu mišića. Barem se ne osećate glupo što je to zbog igranja košarke s klincima prvi put nakon 10 godina. Nego, ono, seksali ste se.


 

 

2. Neuredan je

Količina nekontrolisano izbačenih izlučevina je, zapravo, zapanjujuća. Odeća (ako je nešto ostalo na vama) i posteljina će biti natopljena znojem, od mirisa koji se pri tome širi će vam se možda zavrteti i u glavi.

 

Tečnosti koje se luče uglavnom prilikom seksa iz polnih organa su, vidi vraga, i lepljive i jakog mirisa. Ali, nije da je ikog briga za to gde mu je zaboden nos ili umočena ruka dok ima nečije noge oko vrata. Niti ste baš nakon seksa svesni mirisa, ukusa, boje, zvukova dok vam je um negde na nekom oblaku.

 

 

3. Nakon njega više ništa nije dovoljno dobro
Malo vam poremeti životne prioritete, nakon nekog vremena, možda i odmah, ne znamo, individualno je. Odjednom shvatite da je seks ono što najviše želite u životu, jer vam ništa ne pruža toliko zadovoljstva. Nije li to sjajno, jer zapravo, ovaj put u životu i imate s kim.

 

4. Nema uputstva za upotrebu
Seks je nepredvidiv. Toliko je glupih i beskorisnih tekstova, uključujući i ovaj, napisano o seksu, a i dalje nam seks na kraju ispadne problem. Ili ga je premalo, ili ga je previše. Tome nema kraja. U trenutku kada seks postane problem, sve što činite kako biste pomogli sami sebi samo vas još dublje zakopava. Dok ne shvatite kako je najbolje pustiti sve i jednostavno se – seksati.

 

5. Nije onakav kako su vam pričali
Kada kažemo pričali mislimo pre svega "kakvog su vam prikazivali u pornićima na internetu". Prva stvar koju ćete primetiti je ta da niko nema kameru.

 

 

6. Seks u prirodi je neudoban
Možda ste za to dobili ideju čitajući neku knjigu, možda vam je jednostavno došlo. Svejedno kako ste se našli usred seksualnog čina pod vedrim nebom, uskoro se počinjete suočavati sa svim njegovim nezgodnim stranama. Ako je neko od vas dvoje na leđima, nešto će početi da ga žulja, čega će postajati sve svesniji kako vreme odmiče. Ako je na nešto naslonjen, to će ga početi grebati, jedino u slučaju da se radi o seksu na livadi moguće je ispružiti noge onako kako vam odgovara, ali nećete izbeći sva stvorenja koje mogu gmizati po vama i ući ko zna gde.


7. Stvara neugodne situacije
Ovo je zbirni opis situacija u kojima se vi seksate sa svojom devojkom, a u jednom trenutku dižete pogled i shvatate kako na vratima stoji njen otac. On je razumna osoba, građanskih nazora i nikada nije sumnjao kako vi i njegova kćer radite te stvari. Jedino, vi od tog trenutka birate trenutke za posetu kada njega nema kući.

 

8. Skup je
Zamislite na šta sve tu novci odu. Odjednom se počnete redovito prati, trošite novac na mirise, na frizera, kupujete novo donje rublje. Znate koliko košta jedna kutija kondoma? I da su u njoj obično tri komada. S tim da barem jedan bacite, jer nešto uvek na valja s njima i ne možete ih navući kako treba, pa se onda spusti ono što se ne bi trebalo spustiti…

 

9. Njime se prenose bolesti
Možda se ona zvala Flora, Francuskinja je, i sreli ste se na moru. Dobili ste triper, gonoreju ili kapavac. Ružna je to priča koje se ne želite sećati, jer je ostavila više ožiljaka na vašim emocijama, nego na vašem telu. Najgore od svega, nije nikada odgovorila na niti jedan vaš email. Niti ste je pod tim imenom našli na Facebooku. Nadate se samo da je ona dobro i da je zdrava.


10. Tako se prave deca
Ups, zalomilo se. Šta reći nego – čestitamo. Postali ste odrasla osoba, naučili kako svaka akcija ima reakciju i suočili se s posledicama svojeg dela. Bezbrižni dani vašeg produženog puberteta su svršeni u trenutku kada ste i vi. Sada možete računati na to kako ćete nekoga uzdržavati do njegovog puberteta. Barem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here