Šta to brine Engleze: Kakva je odbrana grada u slučaju napada zmaja?!

0

Jedno od najbizarnijih pitanja svakako o tome kakve planove Vigan ima kada je u pitanju odbrana grada od zmaja
 

Ova organizacija, koja okuplja više od 350 opštinskih tela, zamolila je javnost da lokalne funkcionere više ne zamara "glupavim" pitanjima.

 

Naime, skupština Rosendejla je dobila zahtev da detaljno obrazloži angažovanje isterivača djavola i vidovnjaka, a skupština Vortinga da predstavi svoj plan za hitne intervencije u slučaju udara meteora i solarne oluje. Od vlasti Birmingema je traženo da objave broj podnetih zahteva za skeniranje javnih zgrada zbog prisustva duhova.

 

Sevrozapadni deo Engleske očigledno je prepun zmajeva, s ozbirom da je skupština opštine Vigan bila primorana da objasni koje mere namerava da preduzme u slučaja napada krilatih aždaja.

 

Pogledajte sve zahteve koji su dospeli na ovu, pomalo neobičnu, listu:

 

– Kakve tačno planove Vigan poseduje kada je odbrana grada u pitanju u slučaju napada zmaja? (Vigan)

 

– Molim vas da mi dostavite listu svih životinja koje ste zamrzli nakon marta 2012. godine, uključujući tu i tip životinje kao i njihovu količinu. (Kembridž)

 

Stanovnike Rosendejla posebno su interesovale usluge isterivanja đavola

– Koliko su puta lokalne vlasti platile uslugu isterivača đavola, vidovnjaka ili religioznog icelitelja? Da li su oni svoju službu obavili na odrasloj osobi, detetu, ljubimcu ili zgradi? (Rosendejl)

 

– Molim vas da me obavestite koliko se obilaznica nalazi unutar granica vađeg okruga? (Lestešir)

 

– Koje sve mere opreza, pripreme, planiranja i finansiranja su preduzete u slučaju da asteroid pogodi Vorting, sleti u Vorting ili solarna aktivnost uzurpira elektromagnetna polja? (Vorting)

 

– Koliko rupa u kabinama toaleta je pronađeno u javnim toaletima i opštinskim zgradama u poslednjih 10 godina? (Rosendejl)

 

– Koliko tela se nalazi u mrtvačnicama, a koja niko nije tražio u poslednjih 10 godina? Koliko se ta tela tamo nalaze? Koliko su te osobe bile stare kada su umrle? Da li je moguće dobiti njihova imena? (Ričmond)

 

Stanovnike Skarbora brinu divlje mačke

– Koliko ljudi u gradu poseduje dozvolu za držanje tigra, lava, leoparda, risa ili pantera kao ljubimca? (Skarboro)

 

– Koliko je zahteva bilo poslato savetu za pristup istorijskim zgradama i dovođenje "istraživača duhova"? (Birmingem)

 

– Koliko dece koja se nalaze pod brigom lokalnih vlasti je mikročipovano? (Sautend)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here