Pexels
Ilustracija

Početak leta koje dolazi 21. juna, donosi i neke posebne moći, prema astrolozima. Naime, pored toga što je dan duži , a noć kraća, tvrdi se i da su svim horoskopskim znakovima toga dana zvezde naklonjene.

Energija Sunca pruža nam priliku da započnemo novo životno poglavlje i sve loše ostavimo iza nas. Ukoliko ste imali poteškoće u prethodnom periodu, sada je vreme da se prepustite energiji Sunca i započnete novo životno poglavlje.

21. juna okružite se samo pozitivnim mislima i gledajte kako se prilike same otvaraju. Ukoliko imate probleme iz prošlosti, danas je idealan dan da raskrstite sa njima. Ukoliko imate već neko vreme neku poslovnu ideju, pravi je momenat da počnete da je sprovodite u delo.

Napravite magični talisman

20. juna, pred spavanje sve svoje želje i poruku sebi, koja će vam služiti kao vodilja, zapišite na parčetu papira, papir savijte i čuvajte u novčaniku. Svaki put kada pomislite da ne možete nešto da ostvarite, pročitajte šta na njemu piše. Dok ispisujete svoje želje, trudite se da izbacite sve negativne misli i fokusirate se samo na pozitivno.

Ovaj mali ritual neka vam pomogne da započnete novo poglavlje, puni pozitivne energije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here