Stalne pretnje Mladenovčanima koji oktrivaju dilere

0

Udruženje se bori da raskrinka dilere u svom gradu

"Otkako se pročulo da ćemo izbaciti spisak dilera droge, počele su svakodnevne pretnje. Kruže kolima oko kuća članova, prete batinama i bacanjem ‘molotovljevih koktela’ na kuću predsednika Udruženja u Mladenovcu. Zbog svega toga, on je jedno vreme bio pod policijskom zaštitom i policija mu i sada obilazi kuću", kažu u Udruženju i dodaju da im se čak podmeću lažni profili na Fejsbuku sa izmišljotinama.

U Svetom Savi ističu da je kampanja urodila plodom jer su građani Mladenovca počeli da im nude pomoć i da pomažu u borbi protiv kriminala.

"Verujte, skupio se veliki broj ljudi, najbolje je što je većina mladih, i svi oni su protiv droge. Nude pomoć. Čak su toliko besni na dilere da bi ih najradije uhvatili i dovukli na trg i linčovali. Ipak, urazumili smo ih i rekli da sve treba prepustiti policiji, tužilaštvu i sudu jer u njihovim rukama je zakon. Naravno, ima i Mladenovčana koji su i dalje u grču, ali verujem da će i oni shvatiti šta je dobro", rekao je predsednik Udruženja za Mladenovac.

 

Članovi Udruženja građana Sveti Sava nedavno su u Mladenovcu na 50 lokacija izlepili plakate sa imenima i podacima osoba za koje tvrde da su lokalni prodavci droge. Ispod plakata, imenom i prezimenom, navode se Mladenovčani koje to udruženje optužuje da su dileri.

 

"Ovo je ološ koji truje našu decu, a voze najskuplje automobile bez dana staža. Drukajte dilere i sumnjive likove oko vaše dece i vaše kuće da zaustavimo zlo u našem Mladenovcu", piše ispod fotografija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here