Stanija bacila oko na Noleta

0

Starleta uvek navija za Noleta: Stanija
 

Stanija Dobrojević je navijala za Novaka Đokovića i u polufinalu turnira u Monte Karlu i žao joj je što je iz tog meča izašao kao poražen.

 

– Novak mi je najbolji frajer među SPORTistima. Iako svi moji prijatelji kažu kako je ružan, meni je on baš lep – kaže Stanija.

 

Iako su je mediji povezivali sa nekim opasnim momcima, Novak joj je za oko zapao zbog lepog vaspitanja. O teniseru i njegovim uspesima ima samo reči hvale, ali simpatije prema njemu ne želi da realizuje. Bar za sada.

 

– Znam da mi nikada nećemo biti zajedno, niti o tome razmišljam, ali sve u vezi sa njim je za divljenje. Mlad, lep, uspešan. Mnogo je fin i lepo vaspitan. Na pravi način predstavlja našu zemlju. On je muškarac kakvog svaka devojka može samo da poželi – rekla nam je starleta.

 

 

Iako zna da nikad neće biti zajedno, Staniju oduševljava sve u vezi sa Noletom: Novak sa verenicom Jelenom Ristić

 

Tokom boravka u Americi ostvarila je sebi želju i pratila Noletov meč na US Openu, čak je iskoristila priliku da ga upozna i fotografiše se sa njim.

 

– S obzirom na to da faktički živim u Americi, nisam želela da propustim priliku i uživo pratim meč. Novak je na terenu neprikosnoven. Navijala sam iz sveg glasa za njega – dodaje Dobrojevićeva kroz osmeh.

Iako je nedavno izjavila da joj se često dešava da muškarci imaju problem sa devojkama i ženama kada joj se čak i jave na ulici, nadamo se da to neće biti slučaj i sa Noletom i njegovom verenicom Jelenom Ristić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here