Printscreen
Stanija Dobrojević

Tokom emisije “Pretres nedelje” u Beloj kući na imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević zamolio je Staniju Dobrojević da prokomentariše podelu budžeta ovonedeljnog vođe Đoleta Kralja i objasni zašto je veliki budžet koji je dobila “zaboleo” Dalilu Dragojević.

– Najveću ljubimoru pokazala je Dalila. Ja sam Pinkova zvezda, mene su oni stvorili. Ja za razliku od Dalile imam status koji ona nikada nećeš dostići – pričala je Stanija.

– Stanija jeste starleta, a nikada se nije je*ala u rijalitiju – rekao je Đole.

– Ma šta je ona radila sve, sve ih overila – rekla je Irma Sejranić za Dalilu.

– Đole je mene ispoštovao kao starog zadrugara, a ja se Đoleta sećam kada mi je prišao posle “Farme 4” da se slikamo – pričala je Stanija.

– Sinoć su svi prilazili Đoletu da lobiraju za budžete. Ove se sve pomešalo i ko je na koga ljubomoran. Ja sam svedok da Irma nije ništa rekla – rekao je Bane Đokić.

– Ja sam dobila mali budžet od Miće, a sada veliki od Đoleta i šta sad. Dalila je prva dobila veliki od Miće – vikala je Irma.

– Ja smatram da je Đole precizirao samo one stare zadrugare, evo nabroj ko je dobio velike budžete. On je sebi tako dizao rejting – rekao je MC Damiro.

– Ja znam ko je dobio velike budžete – odgovorio je Đole.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here