Stanija Dobrojević je u večerašnjem razgovoru sa Ognjenom Amidžićem pričala o odnosu sa zadrugarima, a potom progovorila i o trenutnim ljubavnim vezama u Zadruzi.

– Mislim da me je David prvo gazio zbog Aleksandre, posle zbog Ane. Mislim da bi on bio sa mnom ok, da nije takav tip da ide devojkama uz suknjicu. Ne mislim da bude sa mnom, nije moj tip – rekla je Stanija, pa nastavila.

– David nije moj tip muškarca, ne bih se nikad muvala sa njim zato što sam imala slično nešto tome – nikad više u životu. Bože sačuvaj. Filip. Sličan tip čoveka, slična priča kao sa Aleksandrom, to što joj je uradio, slično sam i ja doživela. Sve lepo se desilo na Farmi, sve ružno, hvala Bogu, van kamera – prisetila se Stanija veze sa Filipom Panajotovićem započete na Farmi 4.

Ognjen joj je zatim postavio direktno pitanje – kada bi želela da razbuca vezu Ane i Davida, kada bi želela da bude sa Davidom – da li bi tomogla da uradi.

– Ja bih mogla da razbucam bilo koju vezu u ovoj kući. Ne bih nikad dirala Miljana i Zolu, to ne. Shvatila sam da ne moram ništa da radim, samo jedna rečenica, jedan pogled…to je dovoljno.

– Kad bih htela da se igram i kad bih radila koliko znam da mogu i šta mogu, da. Ne bih bila ni sa jednim muškarcem iz ove kuće, ne dopada mi se, ali kada bih htela da razbucam tu vezu – da, imam tu moć – rekla je samouvereno Stanija.

Pogledajte snimak:

 

Izvor:
Telegraf.rs, Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here