MN Press
Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Metalac 3:1 u meču 12. kola Superlige.

Posle meča, trener crveno-belih Dejan Stanković bio je zadovoljan pobedom.

– Znate svi kakve probleme imamo, rekao sam da neću da kukam i da plač, znamo koje boje branimo i šta je cilj. Cilj je da se uzmu tri boda, to sam rekao i na konferenciji, ne zanima me da li će biti lepo ili ružno, na momente je bilo lepo, na momente je bilo ružno – istakao je Stanković i dodao:

– Imali smo dosta problema, devet igrača nam fali i ovo je stvarnost. Preponosan sam jer su svi oni prvotimci, rekao sam da nikad ne znaš kada će neko biti pozvan da brani ove boje. Danas su svi pokazali karakter, presrećan sam zbog toga, ne zanima me da li će biti kritika na igru ili ne, momci su pokazali karakter, nama su bila važna samo tri boda i ništa više. Idemo na zasluženi odmor.

Crveno-bele sada očekuje period bez utakmica zbog reprezentativne pauze.

– Sledi zaslužni odmor, potrebna nam je pauza. Imamo pet igrača koji su bili zaraženi koronom, tu su i povrede Dionija i Pavkova, sigurno će se neko požaliti, jer Pavkov nema 90 minuta u nogama, kao ni Gajić, takođe i Rodić, to su momci koji jednostavno nisu fizički mogli da budu na terenu do samog kraja utakmice. Zahvaljujem se svim mojim igračima i navijačima, podrška i vetar u leđa će nam tek biti potrebni, prvenstvo je dugo, idemo dalje – poručio je Stanković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here