Foto: MN Press
Dejan Stanković

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na gostovanju Inđiju u meču šesnaestine finala Kupa Srbije, a jedini gol postigao je Rišairo Živković za 1:0.

Trener Dejan Stanković priznao je da je bilo teško igrati protiv Inđije odmah nakon reprezentativne pauze, jer je na raspolaganju imao 13 igrača na treninzima, ali kaže da je najvažnije da je meč rešen.

– Posle pauze su uvek naporne utakmice, imali smo 13 igrača na treningu, ali to ništa ne govori, na terenu moraš da budeš pravi. Prošli smo, to je najbitnije. Bilo je svega u prvih 10 minuta, mogli smo da primimo i dva gola, posle toga se igralo, rotrali smo, najbitnije da je ispunjen cilj i da smo prošli dalje – rekao je Stanković.

Njegov kolega Nebojša Jandrić bio je zadovoljan kakav je otpor Inđija pružila šampionu Srbije.

– Zadovoljni smo šta smo prikazali i kakav smo otpor pružili. Ovo je bio protivnik koji može da nam pokaže gde smo, zadovoljni smo kako smo igrali, verujem da možemo da razvijamo svoj talenat dalje. Zvezdi čestitam i želim joj sve najbolje, a mi verujemo da ćemo se u budućnosti sresti u nekim novim okolnostima – rekao je Jandrić, aludirajući na to da bi sledeće sezone susret protiv Zvezde mogao da bude u Superligi, pošto je Inđija trenutno lider Prve lige Srbije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here