Foto: MN Press
FK Crvena zvezda FK Vojvodina utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Vojvodine Novi Sad na stadionu Karadjordje, Novi Sad 07.11.2021. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Crvena zvezda, Superliga Prvenstvo Srbije, Vojvodina Novi Sad

Fudbaleri Crvene zvezde savladalali su večeras Vojvodinu u Novom Sadu 2:1 (0:1) u derbiju 16. kola Superlige Srbije.

Posle meča, trener crveno-belih Dejan Stanković je otkrio šta je ekipi rekao na poluvremenu.

– Uradili smo izmene da dobijemo na energičnosti i trci, i bilo je fenomenalno. Promenili smo sistem, imam momke koji mogu da igraju i bilo kojoj formaciji. Bez povišenog tona, jedna normalna priča, šta nam to znači, koliko smo radili da bi sve ispustili. Nismo gubili glavu i to mi je fenonmemalno. Hvala momcima, izvukli su maksimum posle Evrope. Hvala i navijačlima, bilo je teško, ali je zajedno sve lakše – jasan je bio Stanković.

Svoje utiske meča izneo je i trener Vojvodine Slavoljub Đorđević.

– U najavi sam rekao da će ovaj meč biti drugačiji od onog u Beogradu. Po meni, ovo je bila jedna od najboljih utakmica u prvenstvu. Ali kada igrate protiv Zvezde koja ima najbolji tim u poslednjih 10 godina, imate šansu za druvgi gol i da završite posao, mi smo im dozvolili da se vrate i to je previše iskusna ekipa da to ispusti. Mislim da smo zaslužili makar bod, čestitam Zvezdi na pobedi i želim im da ostanu u Evropi, jer je to dobro za srpski fudbal.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here