Printscreen: Youtube/Tanjug News Agency official
Dejan Stanković

Gelor Kanga neće biti u kombinaciji za utakmicu Mačve i Zvezde (nedelja 18:30), potvrdio je trener crveno-belih Dejan Stanković.

Očekivana odluka, s obzirom na to da je Gabonac u četvrtak tek odradio prvi trening sa ekipom, na šta je i ukazao Stanković, a i nema potrebe da se forsira jer ekipa deluje skladno, pobednički i uigrano u prva dva kola.

– Nerealno je da ga očekujemo u Šapcu, momak je tek počeo da trenira juče, danas je odradio isto laganiji trening zajedno sa grupom, tako da mislim da je nerealno da takvo pojačanje i igrača reskirate. Ne!

Napravio je paralelu Stanković između Kange i Sanogoa, za koga je bilo strpljenja usled povrede da bi sada izašao potpuno spreman i kao jak adut ekipe.

– Pričao sam kakva je situacija bila sa Sanogom, izdržali smo sve pritiske da bismo dobili jednog takvog igrača, ista situacija je i sa Kangom. Edukovan igrač, zna momak šta može i kako može, ali neće biti u protokolu sigurno. Nije prošao sa nama pripreme, taktiku, ono što usavršavamo. Polako, svaki dan pričamo s njim, objašnjavamo kako to treba da izgleda i kako želimo da bude na terenu. Video je analize, gde, šta i kako treba da bude na terenu. Sigurno da će on to sprovesti u najboljem mogućem redu jer je stvarno edukovan igrač.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime