Hoze Antonio Kanjas, Radživ Van la Para i Žander Santana prijavljeni su za nastavak sezone u Linglong Super ligi Srbije, ali, kako je najavljeno, trener Crvene zvezde Dejan Stanković ne računa na njih.

Stanković je odlučio da pruži šansu mlađim fudbalerima čije zalaganje na treninzima, i te kako ceni. Sa druge strane, jedan po jedan stranac “eliminisan” je iz planova novog stratega crveno-belih.

Uz to, kako prenose pojedini mediji u Srbiji, još jedan stranac neće imati mesta u rotaciji u nastavku sezone, a reč je o Portugalcu Tomaneu, koji se nije nametnuo Stankoviću tokom priprema.

Zvezda će igrati sa jednim centralnim napadačem, a prednost imaju Ričmond Boaći i Milan Pavkov. Kao moguća alternativa navodi se i Aleksa Vukanović, kojem nije strana mesto centarfora, iako je prvenstveno krilni napadač.

Da podsetimo, Tomane je u dresu Crvene zvezde na 18 utakmica postigao pet golova, uz tri asistencije, a ostaće upamćen po promašenom jedanaestercu u odlučujućoj utakmici grupne faze Lige šampiona protiv Olimpijkosa u Pireju, kada je beogradski klub propustio priliku da se nađe u šesnaestini finala Lige Evrope.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here