Foto;: MN Press
Dejan Stanković

Radili smo vredno na pauzi, spremali smo se za ciklus od devet utakmica koje igramo u ritmu četvrtak – nedelja. Sipali smo benzin, sve u cilju pripreme za ritam koji nas očekuje, rekao je ove subote trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković uoči gostovanja Mladosti iz Lučana u 17. kolu Superlige Srbije.

– Nema izgovora sutra, iako nas ceka težak teren i neugodno gostovanje. Namučili smo se i na Marakani protiv njih dobivši ih 1:0. Reč je o timu koji gaji isti stil igre već dugo, sa dosta presinga i “jedan na jedan” situacija po celom terenu. To je njihova taktika i odlika stručnog štaba. Radili smo analize, ponovićemo to sa ciljem da što pre postignemo gol. U takvom meču, rani pogodak ti olakšava posao. Mene je malo iznenadila Mladost sa lošim startom, međutim, izdigli su se, vratili su im se neki igrači, sada su napravili niz dobrih rezultata, tako da nas ceka teško gostovanje – izjavio je Stanković na konferenciji za medije.

On je dodao da ne može da dačuna na četvoricu fudbalera – Sanoga, NIkolića, Falka i Dionija.

– Ostali su na raspolaganju, već smo ušli u ritam odmaranja i spremanja utakmica, čeka nas trening, pa ćemo detaljnije znati kako ćemo izaći sutra. Takođe, situacija sa Kangom je takva da je stigao, ali mu je preminuo otac i dobio je podršku od svih nas, kao i vreme da bude s porodicom u tako teškom trenutku. Biće na raspolaganju, on ima želju da igra, jednostavno je takav, da se on pita uvek bi bio na terenu. Situacija sa Borjanom je takva da je on stigao juče u toku dana i da cemo se videti kasnije na treningu. Navikao je on na ovakav ritam, ali ćemo popricati, pa videti da li će braniti sutra – objasnio je Stanković.

Utakmica između Mladosti i Crvene zvezde igra se u nedelju od 13.30 sati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here