Stanković u Laciju, Ćirković u Partizanu!

0

Napušta Humsku: Vojislav Stanković u duelu sa Draganom Mrđom
 

Odlazi Vojislav Stanković, na njegovo mesto stiže Lazar Ćirković! Standardni štoper Partizana definitivno se seli u Lacio, a njegova zamena dolazi sa Banjice, pošto su crno-beli ekspresno dogovorili transfer doskorašnjeg defanzivca Rada, saznaje MOZZART Sport.

 

Stanković se minulih desetak dana pominjao kao novi fudbaler Rimljana. Uprava kluba iz Humske je tokom današnjeg dana prihvatila ponudu Italijana, s tim što će nekadašnji odbrambeni igrač OFK Beograda ostati da odigra dvomeč sa Nefčijem i tek potom se, za obeštećenje nešto malo veće id pola miliona evra, preseliti u Italiju. Kako Partizan na štoperskim pozicijama ima samo još novajliju Branka Ilića, starosedeoca Miloša Ostojića i omladinskog reprezentativca Miladina Stevanovića (uz podsećanje da više ne računaju na Trajkovića), čelnici kluba morali su da reaguju i na izričit zahtev Marka Nikolića utanače detalje saradnje sa Lazarom Ćirkovićem.

"Tačno je, prelazim u Partizan. Ugovor je na četiri godine… Šta očekujem? Prvo treba da se spremim, nisam dugo trenirao, treba da uhvatim ritam s ekipom, pa polako… Videćemo", rekao je Ćirković za agenciju Beta.

 

Visoki 21-godišnji defanzivac karijeru je počeo u niškom Radničkom, ali je afirmaciju stekao noseći dres Građevinara. Jedno vreme proveo je i na pozajmici u Paliću. Prema specijalizovanom sajtu transfermarkt.de njegova trenutna vrednost procenjena je na 500.000 evra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here