Trener Crvene zvezde Dejan Stanković čestitao je svojim igračima na borbi i plasmanu u treće kolo kvalifikacije za Ligu šampiona.

Crveno-beli su sinoć minimalnim rezultatom pobedili Tiranu, golom Tomanea u 62. minutu meča.

– Bilo je teško, kao što smo i znali da će biti. Nije mi samo jasno zašto u nekim situacijama prestajemo da budemo mi. Kreneš dobro i u jednom trenutku neka blokada. Ali opet smo se podigli, opet su momci izgarali. Nije lako igrati protiv bloka i agresivnosti. Mislim da su momci odradili fenomenalan posao. Pobedi se u zube ne gleda. Da li je ružno, da li je lepo, bitno je da se prođe – rekao je Stanković za RTS posle meča u Tirani.

– Možda smo malo izgubili svežinu, ali ništa strašno. Momci su odreagovali fenomenalo posle prvog poluvremena kada je bilo problema. Za analizu ima vremena. Želim da čestitam momcima na borbi, stučnom štabu i čestitam svim Zvezdašima prolazak u narednu rundu – zaključio je Stanković.

1 COMMENT

  1. Uz dužno poštovanje prema Stankoviću kao osvedočenom zvezdašu i uspešnom fudbaleru. Ali ta izjava koju je dao nije prihvatljiva za navijače. Zvezda je renomirani evropski klub i pored pobede bitan je i utisak. Zvezda je pobedila jedan Liverpul, a ovo bledo izdanje protiv Tirane je sramota. I svaka čast Meleki na reakciji, i potrebi da popriča sa ekipom. Ako će da traže izgovore nek idu u druge klubove. Ovo više nije zvezda koja otaljava takmičenje. To svi moraju da znaju bez obzira na ime uključujući i trenera.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here