Foto: MN Press
Aleksandar Stanojević

Fudbaleri Partizana pobedili su estonsku Floru sa 2:0 u 2. kolu Lige Konferencija i tako zadržali maksimalan učinak od 2 trijumfa pred nastavak takmičenja. 

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je da je srećan i zadovoljan zbog pobede protiv Flore u drugom kolu Lige konferencija (2:0).

– Drago mi je da smo nastavili sa pobedama u Evropi. Čestitam momcima. Bilo je teško igrati zbog kiše, moramo biti zadovoljni. Nadam se da je dečko iz ekipe Flore dobro i da će sve biti u redu. Želim mu sve najbolje – rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

Stanojević je istakao da mu znači podrška navijača i pohvalio je navijanje.

– Bilo je trenutaka slabosti, ali publika je to osetila i dizala nas. Hvala im na tome – poručio je Stanojević.

Šef stručcnog štaba crno-belih upitan je i zašto Siniša Saničanin nije igrao.

– Saničanin je zaražen koronom, dobro se oseća, ali je pozitivan – rekao je Stanojević.

Dvostruki strelac u pobedi crno-belih Lazar Marković istakao je da je srećan zbog golova, ali da nije ažno ko ih je postigao, već da je bitan trijumf.

– Mnogo bitna pobeda, da nastavimo sa dobrim partijama u Evropi, da pokušamo da doguramo što dalje možemo. Srećni smo zbog pobede – rekao je kapiten Marković.

Na pitanje koliko je na sve uticala situacija kada je igrač Flore Markus Sepik odvežen sa trenera kolima Hitne pomoći.

– Nije nam bilo svejedno, želim mu sve najbolje. Nije bilo lako nastavitii, ali mi smo profesionalci – zaključio je Marković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here