Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, otklonio je sve dileme vezane za januarski prelazni rok crno-belih.

Stanojević je prekinuo sva nagađanja vezana za odlazak ili ostanak pojedinih igrača i decidirano potvrdio – ne želi da iz ovog tima bilo ko ode.

– Stvara se nekakva slika, koja verovatno zbunjuje navijače Partizana i dovodi ih u zabludu. da teram neke igrače iz ekipe, sa posebnim akcentom na strance – Sejdubu Sumu, Makija Banjaka, Bibrasa Natha, Bajbeka i Asana. To nema veze sa istinom, jasno i glasno sam rekao posle utakmice sa Mladošću iz Lučana da ne želim da bilo ko iz postojećeg tima ode, da su mi potrebni svi igrači, kad već moram da preciziram i domaći i internacionalci. Ne postoji nikakva transfer lista u ekipi, bio sam veoma precizan u stavu da su mi potrebni desni bek, gde nismo pokriveni do kraja i napadač, jer Bajbek ima problema sa povredama, pa da budemo sigurni do kraja, a ne da improvizujemo sa momcima kojima to nije primarna uloga – rekao je Stanojević za Telegraf.

Svim igračima je pred odlazak na zimsku pauzu rekao da želi da ih vidi na početku priprema.

– Partizan trenutno ima pet stranaca, četiri mogu da igraju i ako klub nema finansijski problem sa tim, uz mogućnost da možda dođe i napadač iz inostranstva, a da svi ostali ostanu, onda ni ja kao trener nemam ama baš nikakav problem, jer što su roster i izbor rešenja širi i to mi godi. Isto tako neću ni bilo kom igraču niti klubu stajati na putu ako za nekoga dođe ponuda, jer od toga se u srpskom fudbalu, odnosno u Partizanu živi. Ponavljam još jednom i time stavljam tačku na proizvoljne insinuacije: računam na sve igrače koji su okončali jesen, nema transfer liste u Partizanu, svi su nam potrebni – zaključio je trener crno-belih.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here