Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavo je da jedva čeka večiti derbi protiv Crvene zvezde u 11. kolu Superlige.

Crno-beli derbi 18. oktobra dočekuju sa zaostatkom od osam bodova u odnosu na najvećeg rivala, pa će za tim iz Humske taj meč “biti ili ne biti”.

– Ne opterećuje me to, kako može da me opterećuje. Svaki derbi je ”biti ili ne biti”, da li je minus osam ili plus… Bio sam tu i u derbijima kada smo bili u minusu i u plusu, i kada smo igrali eliminacione utakmice u Kupu, kada smo igrali direktnu utakmicu za prvaka države. Sve sam iskusio i jedva čekam derbi. Svi žive za derbi i to može da bude samo dobra stvar, opterećenja naravno nema – rekao je Stanojević, odgovrajući na pitanja novinara beogradskih redakcija.

Na pitanje da li i će menjati sistem igre, šefa struke crno-belih rekao je da svesno želi da promenu i da će u narednih mesec i po promeniti sistem igre.

Crno-beli su u finišu prelaznog roka doveli nekoliko pojačanje Miloša Jojića, Ivana Obradovića, Svetozara Markovića i Žana Kristofa Bajbek, a malo pre toga je stigao i Filip Holender.

– Sve je realizovano što sam želeo. Sve što smo pomislili, taj igrač je došao. Meni su potrebna dva prelazna roka da bih napravio ekipu kakvu želim. U decembru će biti dopuna, ali sve što sam poželeo – dobio sam. Sada nema nepokrivenih pozicija – zaključio je Stanojević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here