Fudbaleri Partizana ostvarili su šestu uzastopnu pobedu u Linglong Superligi Srbije protiv Voždovca sa 0:2.

Posle meča na konferenciji za medije trener crno-belih Aleksandar Stanojević je izjavio da je zadovoljan pobedom u utakmici u kojoj nisu uspevali da dođu do ritma.

– Zadovoljni smo jer smo dobili utakmicu. Nije uopšte bilo lako, nismo mogli da se nametnemo, pogotovo u prvom poluvremenu. Nismo stvarali šanse, niti uspevali da dođemo do igre. Voždovac je kontrolisao veći deo susreta, ali imali smo individualni kvalitet i dve situacije u kojima smo postigli gol. Raduje me, sa druge strane, što je Voždovac imao samo jednu šansu u prvom poluvremenu. Utakmica je generalno bila bez šansi, ali zadovoljan sam pobedom, rekao je Stanojević.

Sa druge strane, strateg Voždovca jovan Damjanović žali za prvim poluvremenom u kojem je njegova ekipa bolje delovala.

– Čestitao bih Partizanu na pobedi. Mi smo radili stvari koje je trebalo da radimo. U velikom delu meča smo izgledali dosta dobro i imali prilike, posebno u prvom poluvremenu koje nismo iskoristili. Partizan ih je koristio i tamo gde su najjači, onako kako igraju, tako su nam i dali dva gola. Ne možete da imate mnogo prilika protiv Partizana, ali zadovoljan sam kako smo izgledali. Okrećemo se novoj utakmici i da završimo prvenstvo kako treba, poručio je Damjanović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here