Foto: MN Press
Aleksandar Stanojević

Aleksandar Stanojević najverovatnije će napustiti mesto trenera Partizana na kraju sezone.

Stanojević je već neko vreme isticao nezadovoljstvo situacijom u srpskom fudbalu, a novo razočaranje potvrdio je i u ponedeljak uveče na Voždovcu.

Trener Partizana smatra da je njegov tim “brutalno pokraden” u borbi za titulu šampiona Srbije sa Crvenom zvezdom.

Crno-beli su ispustili pet bodova prednosti, pa kolo pre kraja imaju dva boda manje od najvećeg rivala, kojem je dovoljan bod u poslednjih 90 minuta sa Voždovcem.

– S obzirom kako stvari funkcionišu i kako se dešavaju nije realno da uzmemo titulu. Nije nam dozvoljeno. Bili smo pokradeni u više situacija. Oduzeta nam je titula koju smo zaslužili. Vrlo sam razočaran zbog toga. Ne nadam se više. Činjenica je da nam na ključnim utakmicama nisu dozvolili da pobedimo. Stvarno sam razočaran, ne znam na koji način više ovde da funkcionišem i radim – rekao je Stanojević u ponedeljak.

Kako prenosi “Mozzart sport”, kad se završi ova, Aleksandar Stanojević će napustiti poziciju šefa stručnog štaba Partizana bez obzira na epilog poslednje dve utakmice u kojima su na talonu pehari namenjeni prvaku države i Kupa Srbije.

– Rukovodioci Parnog valjka su isprava pokušavali da odvrate Stanojevića od ovakvog poteza, uvereni da je najbolje rešenje i za naredni takmičarski ciklus, ali su vremenom shvatili koliko je emotivno potrošen i da više ne vidi svrhu rada u srpskom fudbalu – piše “Mozzart”.

Sa više strana je “Mozzart Sportu” potvrđeno da uprava Partizana uveliko procenjuje ko bi mogao da bude naredni trener.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here