pixabay.com

Do vikenda se očekuje skoro pola metra snega, a već sada Stara planina drži regionalni rekord po visini snežnog pokrivača.

Mehanizacija na Staroj planini ubrzano radi na pripremi skijaških staza, a očekuje se da će skijalište već tokom predstojećeg vikenda raditi zadovoljavajućim kapacitetima.

Krov Srbije – SP Resort, hotel Stara planina jedan je od najpopularnijih hotela ove zime i zbog toga ne iznenađuju informacije da se za predstojeći period u ovom hotelskom kompleksu traži mesto više.

Zahvaljujući menadžmentu JP Stara planina – SP Resorta i svima onima kojima je ovaj prirodni dragulj u srcu, tokom prethodnih nekoliko godina urađen je veličanstven posao na promociji srpske planinske lepotice u regionu i u svetu, pa je sve veći broj domaćih i stranih turista koji se odlučuju da zimski i letnji odmor provedu na “krovu Srbije”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 321 SRBIJA (@321srbija)

Jedinstvena gastronomska ponuda, brojni SPA sadržaji, komforne sobe i apartmani, blizina skijaških staza, takođe su doprineli popularnosti SP Resorta u Srbiji i svetu, a ukoliko još niste odlučili gde ćete na skijanje, naša je topla preporuka da krenete na Staru planinu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here