Starije, iskusnije i poželjnije

0

Demi Mur je godinama bila sa mlađanim Aštonom Kučerom. Na kraju je ipak otišao za svojom vršnjakinjom
 

Starije žene imaju više iskustva i samopouzdanja u krevetu, a ljubavnica koji ima samopouzdanja uvek je poželjnija od smerne i čedne devojke. Trejsi Koks, stručnjak za seksualna pitanja, kaže da postoje jaki razlozi zašto se muškarci zabavljaju sa starijim ženama.

 

U prošlosti se mislilo da muškarci vole mlađe žene koje im mogu izroditi mnogo dece, ali danas izgleda nije tako. Jedna studija je utvrdila da muškarcima, u stvari, nije bitno koliko žena ima godina, nego kako izgleda. Dakle, ako dobro izgledate, ne morate da se nervirate zbog godina.

 

Tokom ove studije, grupa mušakraca u dvadesetim godinama uglavnom je radije birala fotografije privlačnih žena u četrdesetim, nego fotografije mlađih žena prosečnog izgleda. Ne zna se šta je uzrok tome, ali jedno je sigurno, većini mlađih muškaraca privlačnije su starije žene.

 

Trejsi Koks vam daje šest razloga zbog kojih su starije dame sjajne ljubavnice.

 

Znaju šta rade – Žene koje vole da eksperimentišu u krevetu, do 30. godine promene nekoliko partnera i imaju mnogo više iskustva od devojaka koje su imale seksualni odnos samo s jednom osobom. A što više iskustva i godina imate, to ste bolji u seksu. Starije žene su imale posla sa raznim muškarcima i raznim problemima u seksu, i malo šta će ih iznenaditi. Možda mlađe "suparnice" imaju čvrste i podignute grudi, ali starije žene tačno znaju šta s njima treba da rade.

 

Umeju da preuzmu kontrolu – Kada je razlika u godinama očigledna, uloge se nekako same podele, stariji partner postaje "učitelj", a mlađi "učenik". Ovo može da smeta ako postane praksa, ali u početku, i ponekad, je zanimljivo. Muškarci i dalje žele da žena veći deo vremena bude nežna i da očekuje od njega da joj priđe. Ali starije žene umeju da namirišu i to, i znaju suptilno da nagoveste da žele seks.

 

Ne žure – Ženama je najčešće potrebno malo više vremena nego muškarcima da se uzbude. Starije žene su prihvatile to i koriste to znanje na najbolji mogući način, idu sporije i trude se da seks duže traje kako bi oboje uživali što više.

 

Reaguju tako da se to vidi – Starije žene se ne stide da pokažu kada im se dopada nešto u krevetu. Kada radite nešto kako treba, one će vam to staviti do znanja.

 

Imaju samopouzdanje – Ljubavnici sa samopouzdanjem su već pola posla odradili time što veruju u sebe. Većina pripadnica nežnijeg pola u starijim godinama deluje samopouzdanije, bez obzira na izgled, pa se to održava dobro i na seks.

 

Ne plaše se da upute partnera – Starije žene su naučile da treba da traže ono što žele i da u tome nema ničeg lošeg. Mlađe dame se plaše da daju smernice svojim partnerima ili jednostavno misle da bi on trebalo da zna šta da radi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here